x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua schimbătoare. Pleacă Galamaz, Latovlevici şi Bicfalvi

Steaua schimbătoare. Pleacă Galamaz, Latovlevici şi Bicfalvi

de Dragos Stoica    |    02 Ian 2012   •   21:00
Steaua schimbătoare. Pleacă Galamaz, Latovlevici şi Bicfalvi

Fara achizitii bomba ca in alti ani, Steaua este pe punctul sa piarda cativa jucatori importanti inaintea "dublei" cu Twente, din "16"-imile Europa League.

In acest moment este si­gur ca George Galamaz (foto) si Dorinel Popa nu se vor mai regasi la apelul lui Ilie Stan, dupa ce fotbalistii au acceptat ofertele venite de la "U" Cluj.
Totusi, "ros-albastrii" nu vor ra­mane descoperiti in centrul defensi­vei, unde, in afara lui Galamaz, mai exis­ta inca patru variante, in timp ce Po­pa n-a reusit sa se impuna la centrul terenului.

Mai delicata va sta si­tua­tia pe flancurile laterale ale apararii. Iasmin Latovlevici este foarte aproape sa plece la Saint-Etienne in schimbul a un milion de euro, in timp ce Emeghara a fost deja anuntat ca nu-i va fi prelungit contractul. Daca pe stanga exista doar zvonuri care ii vehiculeaza pe Laszlo Sepsi si pe Florin Maxim drept posibili inlocuitori, pe dreapta se pare ca solutia Dananae a picat, dupa ce transferul ex-olteanului a fost dat drept certitudine in preajma Craciu­nului.

In fine, anuntat ca facand parte din tranzactia care ar urma sa-l fi adus pe Wesley la Steaua, Eric Bicfalvi ar putea ajunge la FC Vaslui si fara ca brazilianul sa mai paraseasca echipa lui Adrian Porumboiu. Mijlocasul a intrat in ultimele sase luni de contract si nu i s-a mai propus o noua intelegere, astfel ca este posibil ca sefii Stelei sa accepte acum plecarea sa in schimbul unei sume modice, deoarece la vara nu ar mai incasa nimic.

×
Subiecte în articol: steaua