x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua şi-a prezentat noul echipament: galben pentru meciurile din deplasare

Steaua şi-a prezentat noul echipament: galben pentru meciurile din deplasare

28 Iul 2010   •   00:00
Steaua şi-a prezentat noul echipament: galben pentru meciurile din deplasare
Sursa foto: /Intact Images

Steaua şi-a prezentat, miercuri, echipamentul de joc pentru sezonul 2010/2011, jucătorii antrenaţi de Victor Piţurcă urmând să evolueze la meciurile de pe teren propriu în aceeaşi ţinută ca sezonul trecut, în timp ce pentru partidele din deplasare vor folosi tricouri şi şorturi de culoare galbenă.

În noul echipament pentru jocurile din deplasare, culorile Stelei se vor regăsi prin inserţii roşii şi albastre pe mâneci. De asemenea, ca o noutate, toate tricourile vor fi inscripţionate pe interior cu noul slogan al clubului, "Trup şi suflet pentru culori", în dreptul emblemei.

Căpitanul echipei, Bănel Nicoliţă, speră ca noul echipament să-i poarte noroc. "Sperăm ca noul echipament să ne aducă mult mai mult noroc. Să fim campioni la anul. Ne bucurăm că avem onoarea să jucăm în acest echipament mai ales că a fost folosit şi anul acesta la Cupa Mondială de Brazilia şi de Olanda", a spus Nicoliţă.

Directorul de marketing al Stelei, Bobby Durbac, a precizat că există şi un al treilea rând de echipament al Stelei, pe care îl vor folosi jucătorii de la echipa a II-a şi juniorii clubului.

Tricoul galben original va costa 450 de lei, iar replica 180 de lei. Tricoul original roş-albastru va costa 229 de lei, în timp ce replica va fi 119 lei. La al treilea rând de echipament, un tricou va costa 99 de lei.

×
Subiecte în articol: liga i