x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua: Vine Rusescu, pleacă Marinescu

Steaua: Vine Rusescu, pleacă Marinescu

05 Mai 2011   •   14:41
Steaua: Vine Rusescu, pleacă Marinescu
Sursa foto: /Intact Images
163944-20100329133913016.jpgFinanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declara azi, după o întâlnire cu patronul Astrei, Ioan Niculae, că mijlocaşul Laurenţiu Marinescu ar putea ajunge la gruparea prahoveană, în timp ce atacantul Unirii Urziceni, Raul Rusescu, e aproape transferat la gruparea "roş-albastră". "A spus că-l interesează Marinescu, o să discutăm. Rusescu e rezolvat", a spus Becali.

Gigi Becali i-a criticat pe cei care au decis în 2009 să nu-l cumpere definitiv pe Sorin Strătilă, mijlocaşul de la Steaua II şi care a ajuns la Astra. "De la Astra nu iau nimic. Vorbeam cu Niculae, când l-am văzut prima dată pe Strătilă la echipa a doua am zis că e mare fotbalist. Dar noi l-am dat la Astra, pentru că trebuia să dăm 25.000 de euro şi l-am luat pe Szekely cu 1.500.000. Iar Strătilă e două ori mai bun ca Szekely, dar noi suntem băieţi deştepţi. Asta înseamnă când nu ai oameni profesionişti, deştepţi, care să te consilieze. Ei nu ştiau ce vârstă are Strătilă", a explicat el.

Finanţatorul Stelei a abordat şi problema demisiei anunţate a  tehnicianului Sorin Cârţu. "Acum o să vorbesc cu el, după ce termin nişte afaceri. O să-l sun acum. Trebuie să mai stea trei etape. Dacă nu mai stă, ce să fac, vând echipa? Se opreşte fotbalul în loc? Rămâne Caramarin încă trei etape, care e problema? Am şi uitat înfrângerea cu Rapid, noi trebuie să câştigăm Cupa şi să ne calificăm în Liga Europa", a spus Becali.

×