x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Steaua, violentă şi rănită

Steaua, violentă şi rănită

de Mihai Igirosanu    |    19 Sep 2011   •   21:00
Steaua, violentă şi rănită

Dincolo de partea strict fotbalistica, acolo unde Steaua a mai ratat un examen in acest sezon, pierzand 'acasa', la Ploiesti, 1-2, cu Pandurii, 'ros-al­bas­trii' au mai inregistrat pagube sem­nificative la capitolul lot si ima­gi­ne. Portarul Ciprian Tatarusanu s-a accidentat in minutul 44, cand s-a inaltat sa prinda o minge, dar a calcat gresit la aterizare si este suspect de fisura de maleola. Pe final, in mi­nutul 87, stoperul Florin Gardos l-a atacat dur pe mijlocasul Pandurilor, Cosmin Bacila, provocandu-i fractu­ra de tibie si peroneu la piciorul stang.

Ieri-dimineata, Florin Gardos, insotit de medicul Stelei, Radu Pali­go­ra, l-au vizitat la Spitatul Elias pe Cosmin Bacila, fotbalistul stelist do­rind sa-i transmita personal scu­ze­le sale si sa-l asigure de tot sprijinul sau: 'Eu nu sunt un jucator care sa rupa pi­cioa­­re­le, dar scuzele sunt de prisos. Nu sunt eu important, ci ca baiatul asta sa se faca bine. Sunt dezamagit de tot ce s-a intamplat', a spus Gar­dos. An­trenorul Pandurilor, Petre Gri­go­ras, a comentat si el momentul ne­fe­ri­cit petrecut in minutul 87: 'Gar­dos nu a vrut sa-i rupa piciorul lui Bacila. E drept ca alunecarea ste­lis­tului a avut intensitate mare, dar ghinionul lui Bacila a fost ca tocmai se intorcea si l-a prins cu piciorul pe pa­mant'.

'Po­zitia in clasament ne da batai de cap. Avem jucatori foarte importanti care sunt grav accidentati si ne cre­ea­za probleme. Gabi Matei nu va juca in tur, pentru ca si-a rupt ligamentele la genunchi, iar acum Tata­ru­sanu are o accidentare destul de gra­va, e posibil sa aiba o fisura de maleola, vom vedea cand va efectua o tomografie. Tanase a fost accidentat de Viera, fara ca arbitrul sa acorde macar lovitura libera. Geraldo, Iliev, Mihai Cos­tea mai au si ei probleme, dar vom trece peste astea', a de­clarat ma­na­gerul general al Stelei, Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: steaua pandurii tg jiu fotbal intern