x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Aug 2010   •   00:00

5 august 2010



PANĂ CERE RĂBDARE
Managerul general al Universităţii Cluj, Marian Pană, nu se gândeşte să renunţe la funcţie. "Sunt conştient că doar rezultatele mă pot ţine la echipă. Dacă pierd cinci meciuri la rând o să mă dau la o parte. A fost o săptămână foarte grea. E normal ca fanii să fie nemulţumiţi, îi înţeleg. Accept criticile, dar nu sunt de acord cu injuriile. Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi şi în meciul cu FC Vaslui. Cred că e prea devreme să mă gândesc la demisie", a spus Pană. Meciul dintre "U" şi FC Vaslui, contând pentru etapa a 3-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 18:00, la Alba Iulia.

BILETE SCUMPE
Cel mai ieftin bilet la meciul FC Braşov - Steaua, care are loc sâmbătă, de la ora 21:00, în etapa a 3-a a Ligii I, costă 25 de lei la peluză. Biletele pentru partida dintre FC Braşov şi Steaua sunt disponibile la casele de bilete ale stadionului începând de azi. Preţurile biletelor pentru meciul cu Steaua sunt următoarele: peluză - 25 lei, tribuna a II-a - 25 lei, tribuna I - 30 lei, sectoarele S şi T - 40 lei, fotolii - 150 lei. Braşovenii se confruntă cu probleme financiare, ei având datorii mari către Măldărăşanu, Diogo şi D. Coman. Ultimul aşteaptă să fie declarat jucător liber, decizia comisiei LPF fiind în pronunţare.

FARUL, ECHIPĂ BETEAGĂ
Doi jucători ai Farului Constanţa, Cristian Şchiopu şi Ion Barbu, încearcă să încropească o echipă, sperând că formaţia nu se va desfiinţa, deşi gruparea are şanse minime de a fi acceptată la startul Ligii a II-a din cauza unei datorii de 550.000 euro. La iniţiativa celor doi, care deţin licenţa A UEFA de antrenori, marţi a avut loc prima şedinţă tehnică, la care au participat, pe lângă Şchiopu, Barbu, Paşcovici, Isleam, Răduţă, şi 14 juniori cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. La antrenament au asistat şi 30 de suporteri, însă, la sediul clubului Farul nu şi-a făcut apariţia nici un reprezentant al conducerii.

PANDURI OPTIMIŞTI
Atacantul echipei Pandurii Târgu Jiu, Bogdan Apostu, a declarat că îşi doreşte o victorie în meciul cu Dinamo. "Ne mobilizează meciurile cu echipele mari, întotdeauna ne-au plăcut aceste jocuri. Sunt sigur că atât noi, jucătorii, cât şi publicul, vom reuşi să obţinem cele trei puncte. Dacă vom aborda partida aşa cum am făcut-o cu Unirea Urziceni avem toate şansele să câştigăm. Dinamo e pe val, traversează o perioadă foarte bună, dar şi noi promitem fanilor că Pandurii va arăta bine duminică seară", a zis Apostu. El ar putea lipsi de pe teren, suferind o entorsă la şedinţa de pregătire de marţi seară.

REMAT SE ÎNTĂREŞTE
Remat se întăreşte înaintea debutului în Liga Campionilor, fiind prima echipă masculină românească de volei ce ajunge în cea mai importantă competiţie continentală inter-cluburi. Ardelenii au făcut cel de-al cincilea transfer al verii, ridicătorul brazilian Raphael Florencio Margarido (27 de ani, 1.85 metri şi 80 de kilograme). Remat Zalău i-a mai adus în această vară pe Andrei Laza, Andras Geiger, Fabio Dalla Pria şi Nemeth Szabolcs. Debutul lui Remat în grupa D a Ligii Campionilor este programat pentru data de 17 noiembrie, pe teren propriu, cu polonezii de la PGE Skra Belchatow.

×
Subiecte în articol: stiri