x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Aug 2010   •   00:00

6 august 2010



SE TEM DE BRĂNEŞTI
Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Aurel Ţicleanu, se teme de Victoria Brăneşti. "Victoria este un adversar surprinzător de dârz, după ce am văzut în meciul de la Cluj. Au jucători agresivi, dispuşi la efort. Nu am remarcat individualităţi, dar echipa este foarte bine închegată. Vor avea tupeu, deci cred că reprezintă un adversar periculos. Trebuie să câştigăm meciul pentru a intra în rândul echipelor cu victorii în acest campionat şi pentru a ne reface moral după ce a fost în primele două jocuri", a spus tehnicianul. Ţicleanu susţine că jucătorii săi şi-au revenit greu după problemele de arbitraj întâmpinate în meciul cu Steaua.

OŢELUL VREA PUNCTE
"Chiar dacă rapidiştii sunt în formă, să nu uităm că la ei după câteva meciuri bune urmează unele proaste. Anul trecut chiar noi le-am dat în cap, învingându-i la Galaţi, într-un moment în care erau pe val. Nu mergem să ne apărăm, vrem să câştigăm puncte. Cred că e timpul să încheiem şirul înfrângerilor suferite de noi în Giuleşti în ultimii ani", a spus căpitanul echipei Oţelul Galaţi, Sergiu Costin, înaintea meciului de azi, din Giuleşti, cu Rapid. Atacantul Marius Pena a spus că nu se sperie de "atmosfera din Giuleşti, chiar dacă Rapidul are suporteri fanatici. Sper să schimbăm tradiţia ultimilor ani, când am pierdut de fiecare dată în Giuleşti".

TIVADAR, LA U CLUJ
Handbalista Mihaela Tivadar este noua achiziţie a vicecampioanei la handbal feminin U Jolidon Cluj, cu care a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane. Jucătoarea, 28 de ani, revine la Cluj, de la HCM Roman, după 10 ani în care a evoluat la mai multe formaţii (Rulmentul Braşov, Oltchim, Orsan Elda Prestigio şi HCM Roman). "Mi-am dorit foarte mult să revin acasă, iar acum sper să pot contribui şi eu la performanţele echipei. Liga Campionilor este o provocare, eu am mai simţit-o pe când jucam în Spania. Avem o grupă grea, însă cred că fiecare echipă are şansa ei", a declarat Mihaela Tivadar, care a fost prezentată oficial ieri.

CRIMĂ ÎN RUSIA?
Antrenorul secund al echipei FC Luch-Energia Vladivostok, din liga a doua a Rusiei, Iuri Şişlov, 65 de ani, a decedat ieri într-un spital din Moscova, în urma unei bătăi primite. Şişlov a fost găsit grav rănit, în apropierea apartamentului său din Moscova. Transportat de urgenţă la spital, nu a mai putut fi salvat. De curând, el a depus mărturie în faţa unui tribunal, într-un proces împotriva lui Vladimir Şepel, fost manager al echipei Şinnik Iaroslavl. În urma procesului, Şepel a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar mass-media rusă speculează că agresarea tehnicianului ar putea avea o legătură cu mărturia sa în acest caz.

OBLEMENCO, VERIFICAT
Stadionul "Ion Oblemenco" a fost inspectat ieri de reprezentanţi ai LPF, ai FRF, ai Jandarmeriei Române, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai DJS, pentru a se asigura că stadionul poate găzdui meciuri din Liga I. Din partea LPF a participat secretarul general Valentin Alexandru, iar din partea FRF a fost Mircea Călin. Alexandru a spus că o nouă inspecţie va avea loc joi, dar a precizat că arena poate găzdui meciuri de Liga I. Universitatea Craiova revine pe stadionul Ion Oblemenco începând cu etapa 4 a Ligii I, după ce a disputat meciurile din returul sezonului trecut şi în prima etapă a actualei ediţii la Turnu Severin.

×
Subiecte în articol: stiri