x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Susic a recunoscut superioritatea tricolorilor: "Au fost mai buni!".

Susic a recunoscut superioritatea tricolorilor: "Au fost mai buni!".

03 Iun 2011   •   21:00
Susic a recunoscut superioritatea tricolorilor: "Au fost mai buni!".

Selectionerul bosniac, Safet Susic, a declarat la finalul meciului pirdut in fata Romaniei, scor 0-3, ca nu si-a recunoscut echipa si a spus ca nationala pregatita de Razvan Lucescu a meritat victoria.

"As dori sa felicit nationala Romaniei pentru aceasta victorie absolut meritata. Au fost mai buni, si-au creat mai multe ocazii, iar victoria este justa. Le-am spus jucatorilor mei inainte de meci ca Romania este principalul adversar pentru locul 2, am avut posibilitatea sa-i eliminam din cursa printr-un egal, dar din pacate nu am reusit. Nu mi-am recunsocut echipa, parca a fost alta, desi am folosit aceiasi jucatori ca in meciul de la Zenica", a spus Susic la conferinta de presa de dupa joc.

Tehnicianul bosniac crede ca pentru locul 2 in grupa D de calificare la Euro 2012 se vor lupta patru echipe: "Acum sunt patru echipe in cursa pentru locul 2, iar calificarea se va juca pana la final. In momentul de fata este foarte greu de spus cine va termina pe locul 2, pentru ca Franta este deja castigatoarea grupei. Este imposibil de explicat ce s-a intamplat cu echipa mea. Este foarte greu sa explic totul".

Reprezentativa Romaniei a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), selectionata Bosniei-Hertegovina si a obtinut a doua victorie in grupa D de calificare la Campionatul European din 2012. Golurile au fost marcate de Mutu '37 si Marica '40, '55.

×