x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tamaş şi Chivu ratează meciul cu Luxemburg

Tamaş şi Chivu ratează meciul cu Luxemburg

28 Mar 2011   •   10:14
Tamaş şi Chivu ratează meciul cu Luxemburg
Sursa foto: /Intact Images

De parcă eşecul cu Bosnia nu ar fi fost de ajuns, selecţionerul Răzvan Lucescu nu este scutit nici de probleme legate de alcătuirea echipei pe care o va trimite pe teren cu Luxemburg.

După ce a ratat partida de la Zenica din cauza unor probleme musculare, Cristi Chivu nu va evolua nici în meciul de marţi de la Piatra Neamţ. Căpitanul tricolorilor a efectuat duminică un RMN în urma căruia a aflat că nu va putea juca şi va părăsi cantonamentul naţionalei de la Bacău.

Şi Gabriel Tamaş a devenit indisponibil pentru meciul cu Luxemburg din cauza unei întinderi suferită în partida cu Bosnia. În locul fundaşului de la West Bromwich, Răzvan Lucescu l-a convocat pe jucătorul lui SC Vaslui, Paul Papp.

Naţionala României a revenit duminică în ţară, pe aeroportul din Bacău, unde va pregăti meciul cu Luxemburg, care se va disputa, marţi, de la ora 20:45.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de selecţionata Bosniei-Herţegovina, într-un meci contând pentru grupa a patra de calificare la Campionatul European din 2012, aceasta fiind a doua înfrângere a "tricolorilor" în preliminarii. Golurile gazdelor au fost marcate de Ibisevic '64 şi Dzeko '83. Pentru România a înscris Marica, în minutul 29.

×