x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern TAS a respins apelul Concordiei Chiajna: Rapid va evolua în Liga I!

TAS a respins apelul Concordiei Chiajna: Rapid va evolua în Liga I!

17 Iul 2013   •   18:42
TAS a respins apelul Concordiei Chiajna: Rapid va evolua în Liga I!
Sursa foto: Razvan Pasarica/RPressport - Intact Images

Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi-a reţinut jurisdicţia de a judeca disputa dintre Concordia Chiajna şi FRF, în legătura cu dreptul Rapidului de a participa în viitorul sezon al Ligii I.

Practic, TAS a respins cererea de suspendare a deciziei Comitetului Executiv al FRF de organizare a meciului de baraj pentru menţinerea în Liga I, dintre Concordia Chiajna şi Rapid Bucureşti, câştigat de giuleşteni cu 2-1, după prelungiri.

Forul de la Lausanne a reţinut în mod expres că "într-adevăr, se pare că SC FC Rapid Bucureşti SA nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1", dar şi că "CS Concordia Chiajna nu a făcut deocamdată dovada că deţine dreptul de participare în sezonul 2013-2014 al Ligii 1".

CS Concordia Chiajna solicitase FRF şi LPF să nu programeze Rapidul în primele etape ale Ligii 1, sezonul 2013-2014, "şi să ia o decizie în sensul participării CS Concordia Chiajna în sezonul 2013-2014 al Ligii 1".

Conform programului stabilit deja de LPF, Rapid va juca pe 22 iulie, în deplasare, cu FC Vaslui, în etapa inaugurală a sezonului 2013-2014 al Ligii I.

×