x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern TAS îşi va motiva decizia în cazul retrogradărilor din Liga 1 în următoarele săptămâni

TAS îşi va motiva decizia în cazul retrogradărilor din Liga 1 în următoarele săptămâni

19 Iul 2011   •   09:36
TAS îşi va motiva decizia în cazul retrogradărilor din Liga 1 în următoarele săptămâni

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) va transmite peste cateva saptamani Federatiei Romane de Fotbal motivarea deciziilor luate in cazurile gruparilor FC Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor, informeaza site-ul oficial al FRF.

"Prin Hotararile TAS, luate in ziua de 18 iulie a.c, au fost respinse recursurile inaintate de SC FC Timisoara SA, ACF Gloria 1922 Bistrita si CCS FC Bihor Oradea impotriva deciziilor Comisiei de Apel a Sistemului National de Licentiere a Cluburilor din zilele de 31 mai si 1 iunie. In aceste conditii, au ramas in vigoare deciziile Comisiei mai sus mentionate, prin care s-a refuzat acordarea licentei pentru sezonul competitional 2011-2012 cluburilor evocate in paragraful precedent. Mai multe detalii, inclusiv motivarile respingerii recursurilor formulate la TAS, vor fi postate pe site-ul oficial al FRF, imediat ce ne vor fi comunicate. Mentionam ca TAS ne-a instiintat ca motivarea deciziilor sale ne va fi transmisa peste cateva saptamani, fara a preciza o data exacta", se mentioneaza pe site-ul citat.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins memoriile inaintate de Poli Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor, in privinta licentei, gruparile urmand sa evolueze din sezonul viitor in Liga II. Cele trei cluburi primisera licenta din partea comisiei de prima instanta a FRF, dar directorul de licentiere a FRF, Viorel Duru, a contestat aceasta decizie si apelul sau a fost admis. Apoi, FC Timisoara, Gloria si FC Bihor s-au adresat TAS, iar instanta de la Lausanne a audiat partile, in regim de urgenta, la 13 si 14 iulie.

FC Timisoara nu a primit licenta pentru datorii la bugetul statului si fata de clubul Benfica Lisabona din transferul fundasului Laszlo Sepsi, iar Gloria Bistrita pentru datorii la buget. FC Bihor, care promovase in Liga I de pe locul doi al Seriei a II-a din Liga a II-a, nu a primit licenta pentru datorii catre angajati si catre bugetul de stat.

×
Subiecte în articol: fc timiŞoara tas frf fotbal intern fc bihor