x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern TAS va da o decizie în cazul licenţierii Timişoarei până la 22 iulie

TAS va da o decizie în cazul licenţierii Timişoarei până la 22 iulie

08 Iul 2011   •   11:39
TAS va da o decizie în cazul licenţierii Timişoarei până la 22 iulie

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat azi, pe site-ul oficial, ca va audia partile in 13 si 14 iulie si va da o decizie pana la 22 iulie (data de disputare a primei etape din campionatul viitor) in cazul apelurilor formulate de cluburile FC Timisoara, Gloria Bistrita si FC Bihor la decizia FRF de a nu le acorda licenta.

TAS precizeaza ca pe agenda sa sunt urmatoarele memorii: Fotbal Club Timisoara SA vs. UEFA; Fotbal Club Timisoara SA vs. FRF; CS FC Bihor Oradea vs. FRF & LPF; "Club Fotbal Gloria 22" Bistrita vs. FRF si LPF.

"Partile au ajuns la un acord pentru ca apelul sa fie judecat de urgenta: audierile vor fi facute de acelasi complet de arbitraj in contextul in care prima liga din Romania, 2011/2012, incepe la 22 iulie. Un program al procedurii a fost stabilit cu acordul partilor, audierile urmand sa aiba loc la 13 si 14 iulie, la sediul TAS. Decizia este asteptata pana la 22 iulie si pana atunci TAS nu va mai face nici o precizare in acest caz", anunta TAS pe site-ul oficial.

Vicecampioana FC Timisoara, care de curand a revenit la numele Poli Timisoara, nu a primit licenta pentru a evolua in sezonul 2011/2012 al primului esalon fotbalistic, in aceeasi situatie fiind si gruparea Gloria Bistrita (locul 14 in Liga I), dar si FC Bihor, care a obtinut pe teren promovarea din Liga a II-a. Toate cele trei cluburi au facut apel la TAS in urma acestor hotarari ale FRF.

×