x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Timişoara insistă pentru transferul lui Adrian Cristea

Timişoara insistă pentru transferul lui Adrian Cristea

10 Dec 2010   •   19:38
Timişoara insistă pentru transferul lui Adrian Cristea
Sursa foto: /Intact Images

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, spune că principala ţintă a bănăţenilor pentru perioada de transferuri din această iarnă este dinamovistul Adrian Cristea, dar că deocamdată nu a apucat să discute cu oficialii "câinilor" despre acest subiect.

"Tot turul am adus 6 jucători, doi dintre ei s-au integrat deja, Nikolici şi Helder. Ne-am mişcat din timp, nu vă faceţi griji. Cel mult doi jucători ar putea să mai vină, dar după ce închidem discuţia pentru un nou antrenor. Nu s-a stabilit încă momentul final al negocierilor cu Uhrin, trebuie ca Stanciu şi Chivorchian să întocmească un contract. O să discut cu Borcea despre transferul lui Adrian Cristea, am încercat să-l sun însă nu mi-a răspuns. Nu cred că Adrian şi-a consumat tot talentul, dacă ar fi motivat din toate punctele de vedere îşi va ordona priorităţile", a spus Marian Iancu la Digisport.

"Adrian Cristea nu va pleca la nici o echipă din România. Timişoara nu are bani să îl ia pe Prinţ, costă două milioane de euro", a venit replica directorului executiv de la Dinamo, Cristi Borcea, la Digi Sport.

×