x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Topiţi din penalty. Manchester United a învins Oţelul, cu 2-0, numai de la punctul cu var

Topiţi din penalty. Manchester United a învins Oţelul, cu 2-0, numai de la punctul cu var

de Dragos Stoica    |    18 Oct 2011   •   21:00
Topiţi din penalty. Manchester United a învins Oţelul, cu 2-0, numai de la punctul cu var

Otelul a reusit aseara cel mai bun joc din grupele Ligii Campionilor, dar a cazut victima propriilor erori. Dupa ce la pauza a fost 0-0, iar cei peste 28.000 de spectatori avusesera parte de o prima repriza relativ echilibrata, cu doua ocazii in dreptul campioanei Romaniei, care, spre lauda ei, a incercat sa joace cat a putut de mult in jumatatea britanicilor, castelul de nisip s-a naruit in partea secunda. In minutul 64, la o faza care nu anunta mare lucru, cel mai experimentat fotbalist galatean, Sergiu Costin, a facut un hent in careu la centrarea lui Rooney. Penalty-formalitate pentru englez, care a trimis in partea opusa plonjonului lui Grahovac.

Trei minute mai tarziu, Vidici este eliminat direct dupa o intrare tare asupra lui Giurgiu, iar ga­la­tenii incep din nou sa spere. Punosevac are egalarea in varful ghetei in minutul 82, dar degeaba, deoarece, dupa o bara a lui Dani in minutul 90, acelasi Rooney scoate un nou penalty in prelungiri, pentru ca tot el sa il transforme. "Orice meci din Liga Campionilor este dificil. Noi aveam mare nevoie sa invingem in aceasta seara, mai ales ca si Benfica a batut la Basel. N-am avut insa un meci usor cu Otelul, ne-a dat o replica buna", a spus dupa meci Sir Alex Ferguson.

Otelul: Grahovac – Ripa, Costin, Perendija, Salageanu – Giurgiu, Filip – Antal, Neagu (’72 Pena), Frunza (’83 S. Ilie) – Punosevac (’87 Viglianti). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Manchester United: Lindegaard – Fabio (’75 Jones), Vidici, Smalling, Evra – Valencia (’71 Evans), Carrick, Anderson, Nani – Chicarito, Rooney. Antrenor: Alex Ferguson.
Cartonase rosii: Perendija (’89) / Vidici (’67)
Arbitru: Felix Brych (Germania)
Stadion: Arena Nationala; Spectatori: 28.047

×
Subiecte în articol: champions league otelul-manchester