x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Torje: ”După joc, Dinamo trebuia să fie pe primul loc”

Torje: ”După joc, Dinamo trebuia să fie pe primul loc”

14 Apr 2011   •   15:25
Torje: ”După joc, Dinamo trebuia să fie pe primul loc”
Sursa foto: /Intact Images
161192-20110323110154003.jpg

MIjlocaşul dinamovist Gabriel Torje a declarat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Oţelul că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare merita să fie pe primul loc în Liga 1 după jocul prestat în acest sezon.

"După joc, noi meritam să luăm titlul. Dar nu e tot timpul după cum jucăm. Noi jucăm spectaculos, lumea ne aplaudă, câştigăm 3-0, pierdem 4-3. Trebuie să ne gândim până în ultima etapă la titlu, cu toate că este foarte greu şi trebuie să fim realişti. Cât timp sunt nouă puncte între noi şi Oţelul e foarte greu", a spus Torje.

"Am urmărit Steaua - Oţelul, trebuia să ne vedem următorul adversar. Steaua a făcut o partidă bună.Timişoara nu a pierdut până acum şi acest lucru o face să fie în frunte. A jucat mult mai bine. Oţelul a fost mult mai pragmatică, a avut o ocazie, a dat un gol. Dar iată că nu le-a mai mers şi în retur. Oţelul a căzut doar în deplasare, acasă nu a avut probleme. Ne dorim să câştigăm la Galaţi pentru a rămâne în lupta pentru Liga Europa. Ce s-a întâmplat în tur a fost un accident", a mai declarat mijlocaşul.

×