x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Torje: "Ne-am înmuiat din minutul doi".

Torje: "Ne-am înmuiat din minutul doi".

12 Iun 2011   •   07:48
Torje: "Ne-am înmuiat din minutul doi".

Gabriel Torje s-a aratat dezamagit de jocul prestat de nationala Romaniei in partida cu Paraguay si da vina pe golul rapid primit de tricolori, inca din minutul doi, dupa o greseala a lui Latovlevici.

"A fost un meci care nu ne onoreaza si care ne duce in urna a patra valorica. Speram la mai mult, dar acel gol luat in minutul 2 ne-a inmuiat. Nu se poate spune ca ne-a lipsit motivatia. La orice meci la nationala trebuie sa fii motivat suta la suta, joci penru tara ta. Daca erau si cei patru jucatori care au facut un meci mare cu Bosnia, probabil castigam acum sau poate puteam sa pierdem la fel", a spus Gabriel Torje la finalul partidei.

"Si noi ne-am dorit sa castigam, dar nu am facut un joc bun. Nu stiu ce s-a intamplat, ei au fost mai agresivi si asta s-a vazut. E dureros ca suntem in urna a patra, vom avea adversari foarte dificili, o sa ne fie greu, depinde doar de noi sa trecem peste hopul asta", a spus si fundasul Paul Papp, titular in partida de la Asuncion.

In schimb, Alex Bourceanu a motivat prestatia slaba a tricolorilor prin oboseala acumulata in ultimele zile: "Am dat tot ce am putut noi, atat s-a putut in seara asta, ne-am dorit mai mult, am avut si cateva ocazii, ei au avut mai multe si au si marcat. Ne pare rau ca n-am reusit sa obtinem mai mult de la acest meci. Atat am putut, ne doream mai mult, dar nu am reusit. Credeti-ne, a fost o mare oboseala".

×