x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Torje nu pleacă: "Trebuie să fim pregătiţi de Europa League"

Torje nu pleacă: "Trebuie să fim pregătiţi de Europa League"

24 Iun 2011   •   10:22
Torje nu pleacă: "Trebuie să fim pregătiţi de Europa League"

Mijlocasul Gabriel Torje, care a revenit in aceasta dupa-amiaza la antrenamentele lui Dinamo, a declarat ca pentru el nu este o obsesie plecarea la o echipa din strainatate, concentrandu-se pe o pregatire cat mai buna pentru sezonul viitor.

"Sunt transferat ca in fiecare perioada de transferuri. Sunt transferat, sunt dat plecat. Plec in cantonament, maine, cu echipa. Si tot asa mai departe. E normal sa se scrie, sa apara oferte, sa se refuze, sa se accepte. Uneori se inteleg jucatorii, uneori nu se inteleg cluburile. Deocamdata trebuie sa fiu sanatos, sa ma pregatesc bine. Sa ne pregatim bine, sa fim pregatiti de Europa League si de campionat", a declarat Torje, care a revenit la antrenamentele echipei Dinamo, dupa ce a beneficiat de o vacanta mai lunga datorita faptului ca a facut parte din lotul echipei nationale in turneul din America de Sud.

Jucatorul dinamovist spera ca problemele financiare ale clubului sa se rezolve: "Nu cred cã soarta clubului depinde de plecarea mea sau a lui Alexe. Cred ca se vor rezolva toate problemele pana la urma. Sunt probleme peste tot in Romania, nu doar la clubul Dinamo. Nu ma asteptam sa plece domnul Andone, acum rebuie sa mergem mai departe cu domnul Ciobotariu, care e un antrenor foarte bun. Noi suntem jucatori tineri, Dinamo are jucatori foarte buni. Asa ca trebuie sa facem performanta", a mai spus Torje.

×