x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Trădătorul Chiţu: Atacantul de la Săgeata a fugit din cantonament înainte de barajul pentru Liga 1!

Trădătorul Chiţu: Atacantul de la Săgeata a fugit din cantonament înainte de barajul pentru Liga 1!

01 Iul 2011   •   09:11
Trădătorul Chiţu: Atacantul de la Săgeata a fugit din cantonament înainte de barajul pentru Liga 1!

Cu trei zile inaintea primei manse a barajului pentru promovarea in Liga 1 cu Vointa Sibiu, oficialii clubului Sageata Navodari se tem de jocuri de culise dupa ce Sorin Chitu, cel mai bun jucator al echipei constantene, a fugit de la echipa!

Desi revenise la echipa, Chitu a parasit cantonamentul, nemultumit de faptul ca nu si-a primit restantele salariale de trei luni. Autor a 22 de goluri in sezonul precedent de Liga 2, atacantul a decis sa se intoarca la formatia Pandurii Tg. Jiu, cu care semnase in iarna un precontract. Suspiciunile oficialilor din Navodari sunt pe deplin intemeiate pentru ca presedintele echipei gorjene este Eugen Parvulescu, nimeni altul decat fostul director general al Vointei Sibiu!

''Pe Chitu l-am mai adus o data la echipa in urma cu cateva zile, dar joaca un rol pe care nu-l constientizeaza. Este jucatorul Pandurilor si nu a fost lasat de acestia sa evolueze in baraj pentru ca unii oficiali gorjeni au fost in fruntea clubului din Sibiu. A venit, si-a luat restantele si a disparut! Nu este prima oara cand pleaca de la echipa. S-a intamplat si in primul an de contract, cand s-a dus la Ceahlaul Piatra Neamt si a venit cu coada intre picioare dupa cateva zile. In iarna povestea s-a repetat. Nu vom incerca sa-l intoarcem din drum si ne vom descurca mai bine fara un jucator care indeplineste rolul de destabilizator. Ba vine, ba nu vine, dar stim ca a fost chemat de cei de la Pandurii si crede ca are alternative pe viitor. Voi avea grija ca toti conducatorii de club sa afle acest lucru si sa nu mai joace niciodata la nivel superior. Din pacate, acesta-i fotbalul romanesc si de aceea am ajuns sa ne batem cu Luxemburg", a declarat presedintele clubului din Navodari, Dumitru Rida.

Oficialii clubului din Navodari se tem ca acelasi lucru se va intampla si in cazul fundasului dreapta Alexandru Vlad, imprumutat de la Pandurii, jucator care a fost somat sa se prezinte la clubul oltean.

Prima mansa a meciului de baraj pentru promovarea in Liga 1, Sageata-Vointa, se va disputa sambata, la Navodari, de la ora 18:30. Returul este programat la Sibiu, pe 6 iulie, de la ora 18:00.

×