x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tragerea la sorţi pentru Liga Europa i-a prins pe stelişti împărţind cozonaci juniorilor

Tragerea la sorţi pentru Liga Europa i-a prins pe stelişti împărţind cozonaci juniorilor

16 Dec 2011   •   15:37
Tragerea la sorţi pentru Liga Europa i-a prins pe stelişti împărţind cozonaci juniorilor

Vestea ca Steaua va intalni Twente in urmatoarea mansa a Ligii Europa i-a prins pe stelisti in sala de sport a liceului Mircea Eliade, impartind cozonaci juniorilor antrenati aici de tehnicianul Ion Toma.

"Aceasta e o parte din viitorul Stelei, ne-am gandit sa le facem o mica surpriza inaintea venirii Mosului, sa le facem mici cadouri", a spus directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Raducan, prezent la eveniment, care a primit bucuros vestea ca echipa sa a picat cu Twente.

"E o trupa puternica, dar daca o comparam cu restul echipelor cu care puteam cadea, ne da ceva sperante. Nu trebuie sa fim euforici, trebuie sa fim calculati. Este o echipa neinvinsa de trei luni, o echipa foarte puternica si un club care da jucatori foarte buni. Extrem de bine organizati, merg an de an in cupele europene, dar avem sansa noastra", a spus Raducan.

Pe langa directorul sportiv, au mai fost prezenti la eveniment jucatorii Iulian Rosu, Ionut Nastasie, Bogdan Mustata, Razvan Stanca, Iasmin Latovlevici, precum si presedintele clubului Helmuth Duckadam si Bogdan Cherciu, directorul de marketing al societatii Puratos Romania, sponsor al evenimentului.

"Steaua - Twente suna binisor, evident ne puteam dori o echipa de talia lor pentru ca ai sanse mari la calificare, daca picam cu Manchester nu mai radeam acum. Avem sanse 50-50, iar cu un stadion plin ne ducem spre 60%. Impreuna cu suporterii care vor veni la meci ne putem asigura un rezultat care sa ne dea sperante. Le dam 3-0 si nu conteaza ca jucam returul acolo. Urmeaza sa facem 2-3 transferuri si atunci cu siguranta vom fi o forta. Nu stiu daca Wesley are voie sa joace pentru Steaua in UEFA pentru noi, chiar nu stiu, dar trebuie sa vedem. Pina la urma, a fost o tragere buna pentru noi", a spus si Helmut Duckadam.

Stelistii au impartit cozonacii cu telefoanele lipite de ureche, in timp ce comentau tragerea la sorti. Juniorii Stelei au cerut si autografe, unii dintre ei primindu-le direct pe tricouri din partea jucatorilor. (D.R.)

×