x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Tupeu la Wroclaw înainte de dubla cu Rapid: “Va fi o tragedie dacă nu ne calificăm!”

Tupeu la Wroclaw înainte de dubla cu Rapid: “Va fi o tragedie dacă nu ne calificăm!”

18 Aug 2011   •   13:31
Tupeu la Wroclaw înainte de dubla cu Rapid: “Va fi o tragedie dacă nu ne calificăm!”

Asa cum dupa tragerea la sorti din urma cu doua saptamani, opinia generala in Romania a fost cea conform careia Rapid are cele mai mari sanse de calificare in grupele Europa League, polonezii de la Slask Wroclaw considera ca au avut noroc la tragerea la sorti cand au dat peste Rapid, pe care o considera o trupa de batut.

Sunt sigur ca fanii nostri vor fi mandri de noi chiar si daca nu ne calificam in grupe, insa am ajuns atat de departe in competitie si ar fi rusinos sa o parasim tocmai acum. Avem in fata o oportunitate uriasa, trebuie sa eliminam Rapidul!', a declarat joi in presa din Polonia olandezul Johan Voskamp, vedeta lui Slask, un atacant inalt de 1,93 metri.

Voskamp a fost transferat in aceasta vara de la Sparta Rotterdam, pentru care a marcat 29 de goluri in 31 de meciuri in sezonul trecut! Conform gsp.ro, atacantul olandez a reusit deja doua goluri in tot atatea partide jucate sub tricoul noii sale echipe, insa ziaristii polonezi cred ca fotbalistul de 26 de ani va incepe meciul din aceasta seara doar pe banca de rezerve, acuzand o usoraa accidentare.

×
Subiecte în articol: rapid europa league slask wroclaw