x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern U Craiova – Steaua 0-1. Concluzia primului derby: Bilaşco şi atât

U Craiova – Steaua 0-1. Concluzia primului derby: Bilaşco şi atât

de Mihai Igirosanu    |    27 Feb 2011   •   23:00
U Craiova – Steaua 0-1. Concluzia primului derby: Bilaşco şi atât
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Primul şoc al returului a produs acelaşi fotbal lent şi plictisitor ca şi celelalte meciuri disputate în acest week-end. Asta cu toate că Universitatea Craiova începuse în forţă, fraţii Costea semănând panică pe flancurile defensivei steliste.

De fapt, atât s-a şi jucat fotbal. Cam un sfert de oră. În rest, Steaua s-a impus prin oportunismul lui Bilaşco, pentru ca până la final să ţină la distanţă fără prea mari eforturi echipa gazdă.

Ca o ultimă idee despre meciul de aseară, cam 10.000 de oameni au îngheţat degeaba de frig în tribunele stadionului Ion Oblemenco. Foşti mari fotbalişti, precum Ilie Balaci şi Sorin Cârţu, au privit probabil plictisiţi din înaltul tribunei oficiale, iar alţi doi de pe băncile de rezerve, Marius Lăcătuş şi Nicolo Napoli, ar fi avut acelaşi sentiment dacă nu ar fi fost implicaţi direct.

"Vedetele" de pe gazon, fraţii Costea, Prepeliţă, de o parte, Tănase sau Dică, de cealaltă, trebuie să le mulţumească celor enumeraţi mai sus pentru că au avut răbdarea să-i urmărească târându-se inutil pe teren.

Până şi Gigi Becali părea moleşit după un astfel de "spectacol": "Nu pot să remarc pe nimeni, nu am pe cine. Marinescu e un jucător care scoate omul din joc, se mişcă bine, dar are carenţe. Nu-l văd puternic. La Steaua nu ai voie, ca mijlocaş central, să pierzi mingea, iar Tănase n-a fost acel Tănase pe care-l credeam eu". 

×
Subiecte în articol: steaua u craiova u craiova-steaua