x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ultimatum pentru Dorinel: are două zile să semneze alt contract.

Ultimatum pentru Dorinel: are două zile să semneze alt contract.

31 Mai 2011   •   07:30
Ultimatum pentru Dorinel: are două zile să semneze alt contract.

Desi a reusit cea mai mare performanta din istoria fotbalului galatean, Dorinel Munteanu nu este sigur ca va pregati Otelul si in Liga Campionilor. Cele doua parti nu au ajuns inca la un acord in privinta prelungirii contractului si presedintele Marius Stan ameninta ca daca nu se semneaza o noua intelegere pana miercuri, incepe sa caute alt antrenor.

"I-am facut o propunere decenta, valabila doi ani. Pretentiile lui Dorinel Munteanu pentru Otelul sunt foarte mari, sunt de Bundesliga, si exista riscul sa nu continuam impreuna. Nimeni nu este batut in cuie in fotbal, acum totul depinde numai de el. Peste 48 de ore e deja 2 iunie, iar pe 10 iunie trebuie sa avem antrenor pentru a stabili strategia pentru vara. Aceasta prelungire de 48 de ore e o prelungire de 10-20 de zile la ceea ce ii oferisem initial. Daca semnam in alb era o dovada de incredere pentru ambele parti. In aceasta poveste exista intermediari, care se interpun, iar interesul e ca suma sa fie cat mai mare", a spus Stan la Digi Sport.

De asemenea, oficialul nu doreste transferarea unor jucatori cu salarii mari, deoarece acestia ar putea strica puterea grupului. "E utopic sa crezi ca odata cu aducerea a trei-patru jucatori de valoare, am face zece puncte in grupele Ligii Campionilor, iar in plus s-ar slabi unitatea grupului, cea pe care ne-am bazat. Scopul si strategia noastra este de a lansa jucatori catre fotbalul mare. Am stabilit un pret minim de doua milioane de euro pentru un jucator tanar si de perspectiva, pentru ca la jumatate mai bine nu il dam", a mentionat Stan.

La randul sau, Dorinel Munteanu a admis ca exista posibilitatea sa nu mai continue la Otelul. "Intrebati-l pe dansul de ce a spus ceva, pentru ca eu nu cunosc situatia. Nu este nici o firma de impresariat, sunt niste oameni cu care am contract de un an si jumatate. La vremea respectiva am considerat ca e mai bine sa apelez la acesti oameni. Nu ma ascund. Eu vreau sa raman la Galati. Mi-a trimis o oferta, mi-a dat un termen de gandire de doua zile. Se poate sa ii dau raspunsul mai devreme sau mai tarziu. Am mai avut discutii mai aprinse, nu cred ca este o tragedie. Vom discuta ca oamenii. Am spus ca imi doresc sa raman la Galati, dar daca nu se poate, nu se poate. Acum nu stiu care sunt sansele sa raman la Galati", a subliniat tehnicianul.

×