x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ultimul avertisment!

Ultimul avertisment!

de Dragos Stoica    |    10 Noi 2011   •   21:00
Ultimul avertisment!

Conflictele pe care le provoaca fratii Costea in vestiarul Stelei i-au scos din minti pe ceilalti jucatori. Dupa repetatele situatii in care Florin a nesocotit indicatiile lui Roni Levi si apoi ale lui Ilie Stan privind numele executantilor unor faze fixe, basca momentul plecarii de pe banca de rezerve in meciul cu Rapid, fostul golgeter al Craiovei este pe punctul sa fie dat afara. Punctul culminant a fost atins in timpul unui antrenament desfasurat in urma cu trei zile, cand atacantul a sarit la bataie cu Alexandru Bour­ceanu, disputandu-si intaietatea asupra unei mingi banale.

'Florin Costea a fost obisnuit intr-un anumit fel, dar trebuie sa se schimbe. S-a certat cu Bourceanu din cauza unui aut banal, insa eu cred ca e bine sa ai asemenea spirit in competitie. N-a fost nimic fizic, nu s-au lovit', a spus Gigi Becali la GSP TV.

Dincolo de vorbele patronului, acesta a avut o discutie personala cu varful adus din Banie, in care acesta a fost amenintat ca va fi dat afara de la Steaua in pauza de iarna daca va mai face probleme. Becali le-a spus deja apropiatilor sai ca ii pare rau ca n-a ascultat in vara de sfaturile lui Mihai Stoica, care l-a avertizat ca nu este bine sa aiba doi frati in acelasi lot, mai ales ca in cazul de fata acestia evolueaza cam pe acelasi post. Deloc coincidenta, atunci cand evolueaza impreuna, Florin si Mihai se cauta reciproc pe teren cu pase, evitand sa-si joace alti coechipieri.

×
Subiecte în articol: fotbal intern