x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un internațional camerunez a semnat cu Viitorul

Un internațional camerunez a semnat cu Viitorul

25 Oct 2019   •   16:16
Un internațional camerunez a semnat cu Viitorul
Sursa foto: Fc Viitorul Constanta

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că l-a transferat pe camerunezul Jacques Zoua pentru că mai avea nevoie de încă un atacant în lot.

"Zoua a semnat cu noi. Dar nu e de azi pe mâine, l-am luat pentru că dorim să întărim fiecare compartiment şi aveam nevoie de încă un atacant. Noi aveam nevoie pentru că au apărut aceste probleme şi trebuie să avem alternative. Nu are cum să joace acum (n.r- cu Dinamo), nici nu ar fi timp să-l legitimăm", a spus Hagi, fără să precizeze durata contractului atacantului camerunez cu FC Viitorul.

În vârstă de 28 de ani, Jacques Zoua a venit din postura de jucător liber, el aflându-se ultima oară în lotul formaţiei Astra Giurgiu, grupare de care s-a despărţit în această vară. Atacantul care a participat cu naţionala Camerunului la ediţia din acest an a Cupei Africii a mai jucat în cariera sa la formaţiile Cotonsport, FC Basel, Hamburger SV, Kayseri Erciyesspor, Ajaccio, FC Kaiserslautern şi Beerschot.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jacques Zoua