x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un nou transfer realizat de FCSB. Fundaşul dreapta a semnat un contract valabil două sezoane

Un nou transfer realizat de FCSB. Fundaşul dreapta a semnat un contract valabil două sezoane

04 Aug 2019   •   13:09
Un nou transfer realizat de FCSB. Fundaşul dreapta a semnat un contract valabil două sezoane
Sursa foto: FCSB

Clubul de fotbal FCSB l-a transferat, duminică, pe jucătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Valentin Creţu, acesta semnând un contract valabil două sezoane cu gruparea roş-albastră.

"FCSB anunţă transferul lui Valentin Creţu, de la CS Gaz Metan Mediaş. Fundaşul dreapta în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil două sezoane şi va purta tricoul cu numărul 2. Valentin s-a pregătit duminică dimineaţă alături de noii săi colegi. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru", anunţă FCSB pe site-ul său oficial.

Creţu a declarat că obiectivul său este să câştige titlul în acest sezon cu noua sa echipă.

"Sunt foarte fericit că am semnat cu un club mare. Le mulţumesc tuturor celor din club pentru încrederea acordată şi voi face tot posibilul pentru a demonstra că am fost un transfer reuşit. Îmi doresc să evoluez bine, să fiu constant şi să câştig titlul de campion în acest sezon", a spus fotbalistul.

Născut la 2 ianuarie 1989, Valentin Creţu a început fotbalul de performanţă la Gloria Buzău. El a mai evoluat de-a lungul carierei pentru formaţiile Concordia Chiajna, FC Rapid Bucureşti, Săgeata Năvodari, ACS Poli Timişoara şi Gaz Metan Mediaş. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Valentin Creţu