x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Un suporter a încercat să intre cu materiale pirotehnice pe Cluj Arena, înaintea meciului România-Danemarca

Un suporter a încercat să intre cu materiale pirotehnice pe Cluj Arena, înaintea meciului România-Danemarca

25 Mar 2017   •   21:30
Un suporter a încercat să intre cu materiale pirotehnice pe Cluj Arena, înaintea meciului România-Danemarca

O persoană a încercat să introducă materiale pirotehnice pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, locul unde se va desfăşura meciul dintre naţionalele de fotbal ale României şi Danemarcei, duminică, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, informează site-ul oficial federaţiei de specialitate din ţara noastră. 

În premieră pentru desfăşurarea unui meci internaţional organizat de Federaţia Română de Fotbal, la partida cu Danemarca de pe Cluj Arena vor fi folosiţi câini-poliţişti care detectează substanţele pirotehnice. Această măsură specială a fost luată în urma incidentelor de pe Arena Naţională la meciul cu Polonia şi care au avut drept consecinţă suspendarea stadionului pentru meciurile României. 

Câinii Poliţiei Române, special antrenaţi să găsească materiale pirotehnice, vor fi aduşi la porţile de intrare în Cluj Arena şi vor asista la controlul obişnuit care se aplică spectatorilor la intrarea pe stadion. 

FRF face încă un apel către toţi suporterii naţionalei care vor intra pe stadion să se manifeste civilizat, să nu producă violenţe şi să nu încerce să perturbe meciul cu materiale pirotehnice. Orice abatere de la normele de civilizaţie de pe stadioane se va repercuta direct asupra echipei României, prin posibile suspendări ale terenului sau prin interzicerea susţinătorilor în tribune la viitoarele meciuri din campania pentru calificare la Cupa Mondială de fotbal din Rusia. 

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, duminică 26 martie, de la ora 21,45, pe Cluj Arena, selecţionata Danemarcei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. 

×
Subiecte în articol: fotbal materiale pirotehnice