x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Unirea rămâne în Liga 1: La Urziceni, dar cu cine?

Unirea rămâne în Liga 1: La Urziceni, dar cu cine?

de Marius Mihalcea    |    14 Feb 2011   •   14:55
Unirea rămâne în Liga 1: La Urziceni, dar cu cine?
Sursa foto: /Intact Images

Fosta campioană a României din sezonul 2008-2009, Unirea Urziceni, se află într-o situaţie mai mult decât disperată. Chiar dacă până la reluarea campionatului nu au mai rămas decât 10 zile, gruparea ialomiţeană nu are încă un antrenor şi nici suficienţi jucători cât să poată duce la bun-sfârşit măcar cele 16 etape rămase de disputat din Liga 1.

"Lupii" au ajuns în această situaţie după ce FRF nu a permis fuzionarea cu divizionara secundă Concordia Chiajna. Astfel, în frunte cu Eugen Trică, toţi jucătorii Concordiei care s-au pregătit în cantonamentul din Antalya al Unirii au făcut cale-ntoarsă, la fel procedând şi antrenorul Costel Orac, cel care preluase prerogativele echipei din prima ligă în această iarnă, înlocuindu-l pe Octavian Grigore.

"Nu s-a pus niciodată problema ca Unirea să fuzioneze cu Chiajna, a fost doar la nivel de patronat totul. Oricine poate cumpăra acţiuni la club, Consiliul Local din Chiajna a dorit să cumpere 50 la sută, dar a renunţat. Va rămâne un singur patron în continuare, noi vom disputa jocurile la Urziceni. Cred că suntem singurul club din Liga 1 cu banii plătiţi la zi. Antrenor tot Tavi Grigore va fi, acum căutăm jucători care să completeze lotul", a explicat directorul general al Unirii Urziceni, Felix Grigore.

Lotul Unirii este în momentul de faţă chiar mai "subţire" decât în tur, după ce Maftei, Semedo şi Mehmedovici au părăsit echipa în această iarnă, iar jucătorilor împrumutaţi de la Steaua II le-a expirat împrumutul. Tot ca imagine a degringoladei totale de la Unirea, echipa care a strâns nu demult 8 puncte în grupele Ligii Campionilor nu mai are ofiţer de presă, iar site-ul oficial al clubului este suspendat. În primul meci din sezonul de primăvară, Unirea va întâlni Rapidul, în deplasare.

×
Subiecte în articol: unirea urziceni fotbal intern