x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova, fără Iliev şi Gargorov

Universitatea Craiova, fără Iliev şi Gargorov

de Dragos Stoica    |    23 Ian 2011   •   19:00
Universitatea Craiova, fără Iliev şi Gargorov
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor
147873-20100524101610050.jpgCraiova se scufundă, iar de data asta abisul pare să semene mai mult cu Groapa Marianelor decât cu Liga a II-a. Fără nici un ban în conturi, cu fotbalişti fugari şi alţii la antrenament la Govora, dar mai toţi cu numitorul comun în dreptul memoriilor depuse pentru a deveni liberi de contract, cu salariaţi neplătiţi de peste o jumătate an, oltenii sunt în prag de faliment.

Mai mult, Nicolo Napoli va fi nevoit ca de mâine să-şi gândească strategia defensivă fără un alt jucător de bază, deoarece bulgarul Valentin Iliev va fi eliberat de forurile LPF de contractul cu echipa din Bănie, după ce nu şi-a primit prima de instalare în valoa­re de 100.000 de euro pe care Adrian Mititelu i-a promis-o în vara anului trecut. În aceeaşi situaţie se găseşte şi celălalt bulgar, Emil Gargorov.

Cum Iliev era omul care făcea cuplu în centrul apărării cu Valerică Găman, ale cărui drumuri par iremediabil separate de Craiova patronată de Mititelu, misiunea "alb-albaştrilor" în retur se anunţă teribilă. Asta admiţând că Universitatea va putea să intre pe teren în partidele oficiale, ceea ce ar presupune obţinerea licenţei pentru sezonul viitor. Licenţă care, la rândul său, este condiţionată pe plata unei datorii de cel puţin 3 milioane de euro la bugetul de stat până pe 31 martie!

De altfel, se pare că situaţia absolut dezastruoasă în care se află Craiova l-a pus serios pe gânduri şi pe italianul Nicolo Napoli. "Nicolo este puţin derutat, nu se aştepta să fie atât de multe probleme, însă împreună le vom rezolva încetul cu încetul. Înţeleg că se fac eforturi pentru a se rezolva o mare parte din problemele economice, s-a virat deja ceva", a spus preşedintele Aurel Ţicleanu.

×
Subiecte în articol: u craiova