x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Universitatea Craiova s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei României

Universitatea Craiova s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei României

25 Sep 2018   •   21:45
Universitatea Craiova s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei României

Universitatea Craiova s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins liderul ligii secunde, Sportul Snagov, cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci disputat pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în care formaţia ilfoveană a fost gazdă.

Deţinătoarea trofeului a deschis scorul prin fundaşul Florin Gardoş (36), cu o lovitură de cap în urma unei lovituri libere executate de Alexandru Cicâldău. Pentru Gardoş a fost primul gol marcat în tricoul Universităţii Craiova. Fundaşul a fost înlocuit după pauză din cauza unei accidentări.

Victoria Universităţii a fost parafată de golul marcat de Jovan Markovic (74), jucător de 17 ani intrat pe gazon în min. 60. Markovic, care a înscris din pasa lui Alexandru Mitriţă, a reuşit primul gol oficial pentru echipa de seniori.

Alături de Universitatea, în optimi s-au mai calificat FC Voluntari şi echipa de liga a treia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Sportul Snagov - Universitatea Craiova 0-2 (0-1), Stadion ''Ion Oblemenco'' - Craiova
Au marcat: Florin Gardoş (36), Jovan Markovic (74).
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici; arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu, Vlad Bârleanu (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Sergiu Popa (Aiud)
Observatori: Zoltan Tamas (Odorheiu Secuiesc) - CCA, Aurel Ionescu (Bucureşti) - FRF
AGERPRES

×