x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Urmăriţi de "blestemul Ştiinţei" » Au ramas pe drumuri după ce în 2009 valorau 7 milioane de euro

Urmăriţi de "blestemul Ştiinţei" » Au ramas pe drumuri după ce în 2009 valorau 7 milioane de euro

31 Aug 2012   •   06:03
Urmăriţi de "blestemul Ştiinţei" » Au ramas pe drumuri după ce în 2009 valorau 7 milioane de euro

La mai bine de un an de la de la disparitia Universitatii Craiova, o parte dintre cei mai importanti jucatori ai echipei sint acum liberi de contract. Blestemul nu a lovit doar echipa, ci si jucatorii.

Chiar daca atunci cind au fost dezafiliati, echipele din Liga 1 au sarit cu oferte pe jucatorii de la Universitatea Craiova, acum, la 13 luni de la acel eveniment, fosii fotbalisti ai Craiovei nu mai sint la mare cautare.

Florin Costea (27 ani), Dananae (27 ani), Gingioveanu (22 ani), Firtulescu (23 ani) si Andrei Ionescu (24 ani) erau considerati jucatori de mare talent, adevarate "perle", insa acum au ajuns sa dea probe la echipe modeste si chiar sa fie respinsi.

Costea, Andrei Ionescu si Dananae au trecut pe la Steaua, insa nu au avut viata lunga in Ghencea, avind evolutii modeste si au fost indepartati de la club. Desi nu au nici 28 de ani, jucatorii au mari probleme in a-si gasi angajamente.

Citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: drumuri euro blestemati valorau