x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vadim Tudor: Nu pot avea un dialog cu Victor Piţurcă, el în afară de «Să moară mama!» şi «6-6 babaroase!» nu ştie altceva

Vadim Tudor: Nu pot avea un dialog cu Victor Piţurcă, el în afară de «Să moară mama!» şi «6-6 babaroase!» nu ştie altceva

03 Mai 2013   •   15:25
Vadim Tudor: Nu pot avea un dialog cu Victor Piţurcă, el în afară de «Să moară mama!» şi «6-6 babaroase!» nu ştie altceva

 Invitat la Radio gsp.ro, Corneliu Vadim Tudor a vorbit despre problemele cu care se confruntă fotbalul românesc, acuzîndu-i din nou pe Mircea Sandu şi Victor Piţurcă de starea în care se găsește acesta.

Dat în judecată de către selecționerul Victor Pițurcă, care solicită daune de un milion de euro, Vadim a replicat dur: "Nu mi-e frică de ameninţările lui Piţurcă, a rămas un barbugiu. Va lua o mare plasă, acel articol a fost un pamflet, am şi specificat la finalul articolului".
Continuând, Vadim a explicat în aceeași termeni de ce un dialog între el și Pițurcă este imposibil: "Nu pot avea un dialog cu Victor Piţurcă, el în afară de «Să moară mama!» şi «6-6 babaroase!» nu ştie altceva. Îl ai pe dracul în tine, Victor Piţurcă! El a fost la puşcărie că a jucat barbut. Lui i se spune Satana, nu mie!".

În opinia lui Corneliu Vadim Tudor, performanțele vor reveni în fotbalul românesc doar atunci când Mircea Sandu va pleca de la FRF.
"Când scăpăm de cancerul fotbalului românesc, adică de Mircea Sandu! Abia atunci vom mai reveni în fotbal, abia atunci vom mai avea performanţe. Apoi, ne-a năpăstuit şi cu acest Victor Piţurcă. Peştele de la cap se împute", a declarat politicianul PRM.

×