x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Valerică Găman pleacă în această iarnă

Valerică Găman pleacă în această iarnă

de Dragos Stoica    |    27 Dec 2010   •   19:38

Aflată în colaps din cauza proble­me­lor financiare, Universitatea Craiova se va despărţi în această iarnă de unul dintre cei mai promiţători jucători ai săi. Fundaşul Valerică Găman nu va mai continua din retur în Bănie, în aceste zile tatonându-se variantele unui transfer peste hotare, menit să mai rezolve câte ceva din datoriile de 7 milioane de euro pe care oltenii le au în acest moment.

Deocamdată, singura variantă demnă de luat în calcul a venit dinspre elveţienii de la FC Basel, care oferă două milioane de euro în schimbul fundaşului oltean, în timp ce Adrian Mititelu cere mi­nimum 2,5 milioane.

"Sper ca Moşul să-mi aducă un transfer în străinătate drept cadou de Crăciun. Cred că pentru cariera mea ar fi benefic să încerc o altă experienţă, dar numai dacă este vorba despre o plecare din ţară, pentru că în România nu voi juca de­cât la Craiova. Aici m-am născut, am crescut şi m-am format ca fotbalist şi n-aş putea să evoluez la alt club din ţară, chiar dacă interesul altor echipe mă onorează", a spus zilele trecute Găman.

Decizia vânzării lui Vali Găman îi va aparţine însă şi lui Victor Piţurcă, având în vedere că managerul general al oltenilor deţine dezlegarea acestuia după ce l-a îm­prumutat pe Mititelu cu 1,8 mi­lioa­ne de euro.

×
Subiecte în articol: u craiova