x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vasile Miriuță anunță schimbări în primul 11 al echipei Dinamo după înfrângerile cu FCSB și Concordia Chiajna

Vasile Miriuță anunță schimbări în primul 11 al echipei Dinamo după înfrângerile cu FCSB și Concordia Chiajna

29 Sep 2017   •   18:46
Vasile Miriuță anunță schimbări în primul 11 al echipei Dinamo după înfrângerile cu FCSB și Concordia Chiajna

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Vasile Miriuţă, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru meciul cu Astra Giurgiu de sâmbătă va efectua mai multe schimbări în primul 11 după înfrângerile cu FCSB şi Concordia Chiajna.

"Eu zic că am reuşit să îi trezesc pe băieţi, dar vorbele sunt vorbe. Le-am spus că eu şi fanii vrem fapte de la ei. Schimbări în echipă vor fi 100%. Însă la mine fiecare jucător primeşte o a doua şansă, aşa este în viaţă. Vor fi schimbări în primul 11. Nica din păcate nu este OK cu pregătirea fizică, încă nu e în regulă. Noi venim după o înfrângere cu Chiajna, ca să nu mai vorbesc de meciul pierdut cu FCSB. Le-am spus băieţilor că trebuie să ne revenim. Trebuie să uităm de aceste două înfrângeri. Urmează un nou început şi vom face tot ce depinde de noi să câştigăm cu Astra pentru că e foarte important. Dacă îl vom câştiga avem 2 săptămâni în care vom putea să lucrăm mai mult împreună, să ne cunoaştem mai bine. Cei de la Astra au un parcurs foarte bun în campionat, iar Edi Iordănescu este un antrenor pe care îl apreciez foarte mult. Face o treabă foarte bună la Astra, are o echipă omogenă. Au pierdut acum cu CFR, dar se ştie că CFR este la momentul ăsta cea mai bună echipă din România", a spus Miriuţă.

Tehnicianul, care a preluat formaţia alb-roşie la 19 septembrie, a menţionat că nu există probleme în vestiarul echipei sale. "Nu sunt probleme în vestiar, nu ştiu de unde au apărut aceste informaţii. Suntem un grup unit, trebuie să fim aşa pentru că altfel nu avem nicio şansă. Într-adevăr, discuţii vor fi tot timpul când nu merge treaba, dar le-am explicat aseară băieţilor că trebuie să fim uniţi ca să putem aduce victorii una după alta. Bisericuţe sunt peste tot, indiferent unde am fost, asta pentru că unii jucători sunt prieteni între ei. Important este ca pe teren să fim cei mai buni prieteni. Mai avem 10 etape şi trebuie să facem multe puncte pentru a încheia în primele 6 locuri", a precizat el.

Referitor la congolezul Jeremy Bokila, care a avut o evoluţie slabă în derby-ul cu FCSB, Miriuţă a afirmat că a discutat deja cu el. "Am vorbit cu Bokila, i-am ridicat moralul. Chiar am văzut la el o altă atitudine la antrenamente. Şi el va primi o a doua şansă, vom vedea când. Sper că a înţeles", a afirmat antrenorul.

Întrebat câţi jucători de la Dinamo vor fi convocaţi la echipa naţională a României pentru meciurile cu Kazahstan (5 octombrie) şi Danemarca (8 octombrie), Miriuţă a răspuns: "Nedelcearu şi Costache la naţionala Under 21. Eu îmi doresc să avem convocaţi şi la echipa mare, dar vom vedea".

Dinamo traversează o perioadă slabă în campionat, înregistrând în ultimele patru partide 3 înfrângeri şi un rezultat de egalitate. Formaţia alb-roşie a câştigat ultima oară în Liga I în 26 august, scor 3-1, în deplasare, cu FC Voluntari.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20,30, pe teren propriu, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapaa 13-a a Ligii I.
AGERPRES

×