x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Vasile Miriuţă (Dinamo) : Avem o şansă uriaşă să urcăm pe locul 5 dacă o învingem pe FC Viitorul

Vasile Miriuţă (Dinamo) : Avem o şansă uriaşă să urcăm pe locul 5 dacă o învingem pe FC Viitorul

29 Oct 2017   •   20:00
Vasile Miriuţă (Dinamo) : Avem o şansă uriaşă să urcăm pe locul 5 dacă o învingem pe FC Viitorul

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa are "o şansă uriaşă" de a urca pe locul 5 în clasamentul Ligii I în cazul unei victorii în partida de luni cu FC Viitorul.


"Urmează pentru noi un meci foarte, foarte greu cu o echipă pe val acum. Bravo lor, bravo lui Gică Hagi pentru că şi-au revenit după începutul care nu a fost destul de bun. Noi venim după câteva rezultate pozitive în campionat, vorbesc de meciurile cu Juventus şi Botoşani. Suntem condamnaţi să câştigăm cu Viitorul, cu toate că ştiu că nu va fi uşor. Avem o şansă uriaşă de a urca în primele şase echipe, chiar pe locul cinci, dacă obţinem mâine o victorie. Suntem pregătiţi, rămâne să demonstrăm pe teren că merităm un loc în play-off. Cu Viitorul eu am mai bătut, am şi pierdut, am făcut şi egal când eram pe la Piatra Neamţ. La Viitorul sunt mulţi jucători care joacă de mult timp împreună. Au jucători de viteză care scot adversarul din joc. Gică Hagi face o treabă minunată acolo, nu e uşor de jucat contra lui", a spus tehnicianul.

Acesta este convins că Dinamo se va califica în cele din urmă în play-off-ul Ligii I, iar formaţia rivală, FCSB, nu va câştiga titlul nici în acest sezon. "Sunt sigur că noi vom intra în play-off, unde la fel se vor afla CFR şi Craiova, şi nu va câştiga Steaua (n.r. - FCSB) nici campionatul ăsta. Iar asta vă garantăm. Aceste echipe (n.r. - Dinamo, CFR Cluj şi CSU Craiova) vor juca împotriva Stelei (n.r. - FCSB). Noi o să demonstrăm pe teren, iar atunci o să vedem cât de uşor o să le fie lor în play-off să câştige campionatul", a adăugat el.

În ceea ce îl priveşte pe slovacul Adam Nemec, Miriuţă susţine că acesta nu va mai rămâne la Dinamo după ce îi expiră contractul. În acelaşi timp, tehnicianul a menţionat că atacantul nu va continua în Liga I. "Nu ştiu dacă e ofertă pentru Nemec şi de la Craiova (n.r. - în afară de oferta clubului FCSB). Eu aş prefera ca el să plece în străinătate. Nu cred că va mai rămâne la Dinamo, vă spun sincer. Şi nu cred că va rămâne în România, dar mai sunt câteva luni până în iarnă, orice se poate schimba. Acum să vedem dacă pleacă în iarnă, dacă nu, rămâne la noi până în vară când i se termină contractul", a precizat Miriuţă.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 20,45, pe teren propriu, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii I.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: vasile miriuta