x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Victor Crivoi s-a calificat în sferturi la Kitzbuhel

Victor Crivoi s-a calificat în sferturi la Kitzbuhel

05 Aug 2010   •   00:00

Tenismanul Victor Crivoi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger de la Kitzbuhel (Austria), dotat cu premii în valoare totală de 64.000 de euro, informează site-ul www.atpworldtour.com. Crivoi a trecut în turul doi de austriacul Dominic Thiem, beneficiar al unui wild-card, scor 6-2, 6-4. În sferturi, Crivoi va juca în compania australianului Peter Luczak, care a tercut, scor 5-7, 7-5, 7-5, de Alexander Peya, din Austria.

De asemenea, Elena Bogdan şi Liana-Gabriela Ungur s-au calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Monteroni D'Arbia (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Bogdan a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Nicole Clerico (Italia), urmând să joace în sferturi cu Anne Schaefer (Germania).

Liana-Gabriela Ungur, a doua favorită a competiţiei, a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-1, 6-3 pe Valentina Sulpizio (Italia) şi va juca în sferturi cu o altă sportivă din Italia, Claudia Giovine.

În schimb, Elora Dabija a fost eliminată în turul doi, fiind învinsă, scor 2-6, 6-4, 6-3, de Kiki Bertens (Olanda).

Perechea Elena Bogdan/Andrea Koch-Benvenuto (România/Chile), cap de serie numărul 4, s-a calificat în semifinale, după ce a trecut, scor 6-1, 4-6, 10-7, de cuplul Sandra Martinovici/Anne Schaeffer (Bosnia/Germania).

×
Subiecte în articol: stiri