x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Viitorul Constanța - FC Botoșani 2-1. Gol de senzație în ultimul minut

Viitorul Constanța - FC Botoșani 2-1. Gol de senzație în ultimul minut

19 Feb 2018   •   22:42
Viitorul Constanța - FC Botoșani 2-1. Gol de senzație în ultimul minut

Viitorul a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, în ultimul meci al etapei cu un gol superb marcat în minutul 94 de Ciobanu.

Victoria echipei antrenate de Gheorghe Hagi a adus, însă, calificarea Astrei Giurgiu în play-off şi a eliminat-o pe FC Botoşani din cursă.

FC Botoşani a deschis scorul la Ovidiu prin Mihai Roman I (10 - penalty), după un fault comis de Bradley De Nooijer asupra sa. FC Viitorul a reuşit egalarea prin Ianis Hagi (34), cu un şut din afara careului. Golul victoriei echipei antrenate de Hagi a venit în prelungiri, când Andrei Ciobanu a prins un şut de la 25 de metri în vinclul porţii lui Alberto Cobrea (90+4).

FC Viitorul a mai avut ocazii de gol prin Ganea (17), Ianis Hagi (19, 61 - bară), Chiţu (41), iar FC Botoşani a irosit şanse de gol prin Achim (30), Golubovic (40) şi Axente (90+4).

În minutul 74, un şut al lui Sebastian Mladen l-a lovit în plină figură pe Mihai Roman, care şi-a pierdut cunoştinţa pentru scurt timp, pe lângă medicul echipei intervenind şi ambulanţa. Roman a putut să reia jocul după ce a primi îngrijiri timp de câteva minute.

Ultimele echipe care se vor califica în play-off se vor decide dintre FC Viitorul, Dinamo şi CSM Poli Iaşi. În ultima rundă vor avea loc partidele Astra - Dinamo şi CSM Poli Iaşi - FC Viitorul, ambele sâmbătă, de la ora 19,45.

FC Viitorul - FC Botoşani 2-1 (1-1), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat: Ianis Hagi (34), Andrei Ciobanu (90+4), respectiv Mihai Roman I (10 - penalty)
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Valentin Avram (Bucureşti); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

×
Subiecte în articol: viitorul constanta