x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Viitorul - Dinamo Bucureşti 5-0. Umilință mare pentru echipa lui Neagoe. Fanii au întrerupt meciul timp de 23 de minute

Viitorul - Dinamo Bucureşti 5-0. Umilință mare pentru echipa lui Neagoe. Fanii au întrerupt meciul timp de 23 de minute

16 Iul 2019   •   06:40
Viitorul - Dinamo Bucureşti 5-0. Umilință mare pentru echipa lui Neagoe. Fanii au întrerupt meciul timp de 23 de minute
Sursa foto: Viitorul Constanta

FC Viitorul Constanţa a surclasat-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 5-0 (1-0), luni seara, la Ovidiu, în ultimul meci din prima etapă a Ligii I de fotbal, întrerupt timp de 23 de minute din cauza incidentelor provocate de suporterii dinamovişti.

FC Viitorul s-a impus prin golurile marcate de Gabriel Iancu (9, 69), George Ganea (48), Andreaş Calcan (66) şi Eric De Oliveira (70), ultimii doi la scurt timp de la introducerea lor pe gazon.

În min. 67, după al treilea gol al Viitorului, mai mulţi fani dinamovişti au pătruns pe teren, iar jocul a fost întrerupt. Suporterii dinamovişti au protestat vehement faţă de jocul slab al echipei favorite, au cerut demisia antrenorului Eugen Neagoe, aflat la debut şi au rupt un gard de protecţie. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a tempera spiritele, iar după multe minute de negocieri, galeria echipei Dinamo a fost evacuată din stadion.

La scurt timp după reluarea jocului, Dinamo a încasat alte două goluri, iar în min. 75 un alt fan dinamovist a pătruns pe gazon, însă acesta a fost imobilizat rapid şi jocul a putut continua.

FC Viitorul este primul lider al sezonului 2019-2020 al Ligii I.

FC Viitorul - FC Dinamo Bucureşti 5-0 (1-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu
Au marcat: Gabriel Iancu (9, 69), George Ganea (48), Andreaş Calcan (66), Eric De Oliveira (70).
Arbitru: Marcel Bîrsan; arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Orbuleţ (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Paul Mincu (Bucureşti) - LPF
AGERPRES

 

Sursa foto: (c) Viitorul FC/Facebook.com

×