x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern LIGA 1 | VIITORUL sună bine pentru ASA! Pas spre titlu, cu scor de tenis

LIGA 1 | VIITORUL sună bine pentru ASA! Pas spre titlu, cu scor de tenis

de Dragoş Tănase    |    02 Mai 2015   •   20:23
LIGA 1 | VIITORUL sună bine pentru ASA! Pas spre titlu, cu scor de tenis
Sursa foto: lpf.ro

Formaţia ASA Tg Mureș a reușit un scor de tenis, scor 6-1 (1-0), în partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Viitorul Constanța, în cadrul etapei 30 a Ligii I. Astfel, ASA Tg. Mureș se apropie și mai mult de câștigarea primului titlu din istorie.

Mureșenii au trecut cu bine primul test, după urcarea în fruntea ierarhiei. După o primă jumătate de oră controlată de formația lui Gică Hagi, gazdele au preluat frâiele meciului, ajutate și de eliminarea lui Mamele, scrie gsp.ro. Fundașul Viitorului a văzut două ”galbene”, în trei minute, (34, 37) și a lăsat echipa lui Hagi în inferioritate.

Liderul a profitat imediat și, la ultima fază a reprizei, Hora a deschis scorul cu un șut din apropiere, după o lovitură de colț. Gazdele s-au dezlănțuit după pauză, când au punctat de încă cinci ori, dublă Hora (53 90+1), N'Doye (67), Perju, autogol, (74) și Goga (86), fiind întrerupți doar de reușita lui Bănel Nicoliță din minutul 77.

ASA are acum cinci puncte în fața Stelei și așteaptă un pas greșit al ”roș-albaștrilor” în Derby de România, pentru a începe pregătirile pentru Champions League.

ECHIPELE DE START

ASA Tg. Mureș:
Stăncioiu - Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - G. Mureșan, N'Doye - Hora, Zicu, Goga - Manolov

Viitorul Constanța:
Buzbuchi - Hodorogea, Țîru, Mamele, Cr. Manea - Benzar, Nedelcu, R. Marin - Mitriță, Bonilla, Fl. Tănase

×
Subiecte în articol: liga 1 asa viitorul constanta