x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international A venit Spania!

A venit Spania!

de Marcel Raducanu    |    16 Iun 2006   •   00:00

DRIBLINGURI
Poate este prea devreme sa o spun, dar risc si o fac. Spania a intrat in grupul favoritelor la titlu. Multi or sa spuna ca ma hazardez, ca a fost primul meci, ca nu a fost penalty la Torres, dar ce s-a jucat in teren s-a vazut.
DRIBLINGURI
Poate este prea devreme sa o spun, dar risc si o fac. Spania a intrat in grupul favoritelor la titlu. Multi or sa spuna ca ma hazardez, ca a fost primul meci, ca nu a fost penalty la Torres, dar ce s-a jucat in teren s-a vazut. O echipa fara nume mari, dovada ca Raul a ramas pe banca, dar o echipa care vrea, iar adversarul, Ucraina, nu este nici Togo, nici Angola. Si, nu in ultimul rand, Spania este singura care a facut spectacol pana acum, desi toata lumea se astepta ca Brazilia sa incante. E posibil ca, in fine, spaniolii sa-si indeplineasca visul de a deveni campioni mondiali.

Nu ma asteptam ca Polonia sa fie prima tara care iese din carti. Din pacate pentru ei, au cules ce a semanat antrenorul lor. Inainte de debutul Cupei Mondiale, in loc sa vorbeasca despre propria echipa si sa vada lipsurile, Janas a jignit grav Germania. A iesit exact invers. Gazdele au dominat teritorial, puteau invinge cu 5-0, dar au facut-o doar la limita, iar meritul a fost al, sa le spunem asa, "stranierilor". Daca polonezii (ce ironie a sortii!) Klose si Podolski parca si-au iertat conationalii, ghanezul Odonkor, autorul centrarii, si elvetianul Neuville, marcatorul, si-au facut datoria pentru tara de adoptie. Dar nemtii nu trebuie inca sa viseze. Cine este Polonia? Stati sa vina Spania, Italia, Cehia, ca sa nu mai spun de Brazilia si de Argentina.
  • Dortmund, 15 iunie
  • ×
    Subiecte în articol: mondial 2006