x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Accidentarea lui Cristea nu este gravă cum se credea!

Accidentarea lui Cristea nu este gravă cum se credea!

25 Mar 2011   •   09:13
Accidentarea lui Cristea nu este gravă cum se credea!
Sursa foto: /Karlsruher Sport Club

UPDATE În urma unor investigaţii amănunţite efectuate joi seară, medicii l-au diagnosticat pe Andrei Cristea cu ciupitură de menisc. Asta înseamnă că fotbalistul va putea să joace până la sfârşitul sezonului, iar în vară va fi operat doar dacă situaţia o va cere.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atacantul român al echipei germane Karlsruher SC, Andrei Cristea, s-a accidentat grav la genunchiul drept şi ar putea rata restul sezonului, au anunţat, joi, oficialii clubului, citaţi de cotidianul Kicker.

Transferat în această iarnă de la Dinamo, Cristea a fost supus unui RMN care a relevat, potrivit medicilor, o ruptură la meniscul genunchiului drept în ultimul meci disputat în 2. Bundesliga, a declarat, joi, directorul sportiv al grupării germane, Arnold Trentl. "Suntem ghinionişti, dar nu este sfârşitul lumii", a spus Arnold Trentl, citat de Kicker.

La rândul său, preşedintele clubului, Ingo Wellenreuther, a declarat: "Este trist, însă vom depăşi şi acest moment, ceilalţi jucători trebuie să facă şi mai mult".

Andrei Cristea, care a reuşit să înscrie 4 goluri în 8 meciuri pentru formaţia care ocupă poziţia a 15-a în 2.Bundesliga, va fi supus unei intervenţii chirurgicale, potrivit publicaţiei citate.

×