x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ahmetov dă de pământ cu Luiz Adriano: "A făcut un gest inacceptabil. Vom accepta orice sancţiune din partea UEFA"

Ahmetov dă de pământ cu Luiz Adriano: "A făcut un gest inacceptabil. Vom accepta orice sancţiune din partea UEFA"

26 Noi 2012   •   18:21
Ahmetov dă de pământ cu Luiz Adriano: "A făcut un gest inacceptabil. Vom accepta orice sancţiune din partea UEFA"
Sursa foto: ANDREAS HILLERGREN/AFP

Patronul clubului Şahtior Doneţk, miliardarul Rinat Ahmetov a criticat dur  gestul lui Luiz Adriano, atacantul brazilian al echipei antrenate de Mircea Lucescu, marcatorul controversatului gol din meciul cu Nordsjaelland, disputat săptămâna trecută în Liga Campionilor.

"Vreau să declar public că toţi oamenii din club sunt dezamăgiţi de acel episod. Este un gest inacceptabil şi care nu reprezintă clubul Şahtior Doneţk. Un astfel de lucru nu se va mai întâmpla. Vom accepta orice fel de sancţiune", a declarat Ahmetov, citat de calciomercato.com.

UEFA a anunţat săptămâna trecută că a deschis o procedură disciplinară împotriva brazilianului Luiz Adriano, după ce în prima repriză, la scorul de 1-0 pentru Nordsjaelland, arbitrul francez Antony Gautier a oprit meciul pentru că un jucător al gazdelor era accidentat pe teren.

Partida s-a reluat cu o minge de arbitru, centralul i-a oferit balonul lui Willian de la Şahtior, care a trimis-o spre portarul echipei Nordsjaelland. Luiz Adriano a interceptat mingea şi a marcat, sub privirile uimite ale danezilor, care nu au reacţionat.

Gazdele au protestat vehement, dar arbitrul a validat golul. La două minute după această fază, Nordsjaelland a înscris pentru 2-1, beneficiind de marcajul lejer al fotbaliştilor lui Mircea Lucescu.

×