x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Alte două cazuri noi de infectare cu COVID-19, în Premier League

Alte două cazuri noi de infectare cu COVID-19, în Premier League

24 Mai 2020   •   20:00
Alte două cazuri noi de infectare cu COVID-19, în Premier League

Premier League a efectuat a doua testare a membrilor cluburilor. Dacă după primul val de testare, dintre cele 748 de persoane investigate au ieşit șase pozitive, acum au fost testaţi 996 de jucători, antrenori şi staff şi au rezultat două cazuri noi, anunță BBC.

BBC notează că unul dintre cei doi diagnosticaţi cu noul coronavirus este un jucător al echipei Bournemouth. Cealaltă persoană infectată este dintr-un alt club, însă nu au fost oferite public numele lor.

Cu toate acestea, directorul executiv al Premier League, Richard Masters, a declarat că este încrezător că în Anglia se va putea relua fotbalul în luna iunie, însă totul se va decide după a treia rundă de testare pentru coronavirus, care va avea loc spre finalul săptămânii viitoare.

Mai sunt de disputat 92 de meciuri din actualul sezon de Premier League, suspendat pe 13 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Liverpool este lider detaşat, cu 82 de puncte, la 25 de puncte de Manchester City, care ocupă locul secund şi are un meci în minus.

Şi România se pregăteşte pentru reluarea fotbalului. Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat duminică, 24 mai, că pe 1 iunie se va decide viitorului activităţilor sportive din ţară. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că Liga 1 ar putea reîncepe pe 13 iunie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: premier league