x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anchetatorii au stabilit cauzele care au provocat accidentul în care a murit fotbalistul Jose Antonio Reyes

Anchetatorii au stabilit cauzele care au provocat accidentul în care a murit fotbalistul Jose Antonio Reyes

03 Iun 2019   •   13:27
Anchetatorii au stabilit cauzele care au provocat accidentul în care a murit fotbalistul Jose Antonio Reyes

Accidentul rutier care a dus la moartea fotbalistului Jose Antonio Reyes a fost cauzat de presiunea neadecvată din pneurile maşinii Mercedes Brabas 550S, care circula cu o viteză de 237 km/h în momentul exploziei unui cauciuc, conform informaţiilor prezentate de Garda Civilă, relatează ziarele spaniole.
Reyes, 35 ani, a pierdut controlul maşinii după explozia pneului şi a intrat în coliziune cu câteva blocuri de beton aflate într-o zonă de lucru, după care a luat foc. Garda civilă suspectează că presiunea din pneuri nu era adecvată, iar Reyes nu utilizase maşina timp de câteva luni.
În urma accidentului, Jose Antonio Reyes şi-a pierdut viaţa, alături de vărul său Jonathan Reyes, în timp ce un alt văr, Juan Manuel Calderon, este acum în stare stabilă, cu arsuri pe 65% din suprafaţa corpului.
Reyes, care a îmbrăcat de 21 de ori tricoul selecţionatei ţării sale, a jucat anul trecut în campionatul Chinei, la Xinjiang Tianshan, iar în luna ianuarie 2019 a revenit în Spania, unde a semnat cu echipa de ligă secundă Extremadura.
În cursul carierei sale, Jose Antonio Reyes a mai apărat culorile echipelor Sevilla, Real Madrid, Atletico Madrid, Arsenal, Benfica Lisabona şi Espanyol Barcelona. El a cucerit de cinci ori trofeul Europa League, de trei ori cu FC Sevilla şi de alte două ori cu Atletico Madrid, fiind totodată campion Angliei şi Spaniei, cu Arsenal Londra, respectiv Real Madrid. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: jose antonio reyes