x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Anderlecht Bruxelles reia antrenamentele la începutul săptămânii viitoare

Anderlecht Bruxelles reia antrenamentele la începutul săptămânii viitoare

11 Apr 2020   •   20:30
Anderlecht Bruxelles reia antrenamentele la începutul săptămânii viitoare
Sursa foto: pixabay.com

Echipa belgiană de fotbal Anderlecht Bruxelles a anunţat că jucătorii care doresc îşi pot relua antrenamentele la centrul de pregătire al clubului, la cererea antrenorului Vincent Kompany, transmite televiziunea belgiană.

"Începând de luni, jucătorii sunt bineveniţi la Neerpede pentru şedinţe tradiţionale de pregătire, cu respectarea măsurilor de siguranţă şi de igienă", a precizat David Steegen, ataşatul de presă al clubului.

"Nu este nicio obligaţie, totul se face pe bază de voluntariat, iar jucătorii care nu se simt în siguranţă pot continua să lucreze acasă. Însă fiecare jucător prezent la Neerpede va păstra distanţa de siguranţă, iar antrenorii vor conduce exerciţiile respectând distanţa socială. Vor fi antrenamente în principal fizice, dar şi cu mingea, spre exemplu în cazul portarilor. Toate materialele utilizate vor fi dezinfectate, înainte şi după fiecare şedinţă de pregătire. Jucătorii nu vor avea acces la vestiare, fiecare se va schimba şi va face duş la el acasă", a precizat Steegen.

Belgia are 28.018 de persoane infectate cu coronavirus, dintre  care 3.346 au decedat. 

 

×
Subiecte în articol: belgia fotbal