x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Andone: "E cea mai crudă dezamăgire din viaţa mea"

Andone: "E cea mai crudă dezamăgire din viaţa mea"

06 Aug 2010   •   00:00
Andone: "E cea mai crudă dezamăgire din viaţa mea"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, se consideră principalul vinovat pentru ratarea calificării în play-off-ul Europa League, reproşându-şi că a alcătuit greşit primul "11" în partida retur cu Hajduk Split. "Am trăit cea mai crudă dezamăgire din viaţa mea. Îţi vine să te laşi de meserie. Îmi pare rău că drumul european s-a oprit aici. Hajduk a fost mult mai bună, iar echipa mea a căzut după primul gol şi din cauza publicului fantastic. Le cer scuze suporterilor care au venit pînă la Split", a spus Andone după meci.

"Eu sunt vinovatul numărul 1. Am alcătuit prost echipa şi nu m-am făcut suficient înţeles. Am spus că în retur va fi cu totul alt meci faţă de ce a fost la Bucureşti, dar nu m-a ascultat nimeni. Nu am avut răutate, nu am avut potenţă fizică. M-au dezamăgit crunt mulţi jucători, însă nu vreau să dau nume. S-au făcut nişte greşeli nepermise pentru o echipă de nivelul lui Dinamo. O să fac cel puţin 5 schimbări pentru partida cu Pandurii, de duminică. Această eliminare ne va afecta, şi mental, şi ca imagine. Nu e bine pentru Dinamo că a ieşit din Europa", a mai spus tehnicianul dinamovist.

De partea cealaltă, antrenorul lui Hajduk Split, Stanko Poklepovici, le-a mulţumit spectatorilor pentru atmosfera de la meci. "Meciul a fost măreţ, publicul fantastic. Întotdeauna am crezut în calificare, dar când i-am văzut pe fanii noştri am fost sută la sută convins că ne calificăm. Nu vreau să mai picăm cu alte echipe româneşti, pentru că sunt foarte bune", a pus Poklepovici la conferinţa de presă de după meci.

×
Subiecte în articol: europa league