x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Andone: "Puteam rezolva calificarea în primele 15 minute"

Andone: "Puteam rezolva calificarea în primele 15 minute"

30 Iul 2010   •   00:00
Andone: "Puteam rezolva calificarea în primele 15 minute"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, după victoria echipei Dinamo, scor 3-1, în faţa formaţiei Hajduk Split, în preliminariile Ligii Europa, că elevii săi îşi puteau asigura calificarea încă din primul sfert de oră al meciului, când au avut cea mai bună perioadă de joc.

"Mi-a fost dor de atmosfera de pe stadion, aşa trebuie să fie mereu. Cred că puteam rezolva calificarea în primele 15 minute, când am avut cea mai bună perioadă a noastră. Însă am ratat obiectivul de a nu primi gol. Pentru faza de atac, echipa merită felicitări, pentru că am avut trei goluri şi alte patru ocazii de a marca, dar pentru a da siguranţă în faza de apărare mai avem mult de muncă, pentru că un campionat se câştigă şi cu apărare foarte bună. Adrian Cristea a făcut diferenţa azi, e un jucător care trebuia pus în valoare; acum îl cunosc mai bine şi va urca încet-încet", a spus Andone.

Tehnicianul a mai declarat că a fost surprins de sistemul de joc folosit de Hajduk la Bucureşti şi că, în meciul retur, Dinamo nu se va apăra la Split, ci va încerca să marcheze: "Hajduk m-a surprins că a schimbat sistemul de joc, nu a mai jucat cu un atacant veritabil. La Split va fi un alt joc, dar nu ne vom duce să ne apărăm, trebuie neapărat să marcăm. Pentru noi, calificarea nu e rezolvată, poate doar dacă scorul era 3-0, era în mare parte rezolvată. Hajduk are nevoie de două goluri, dar îi vom pregăti o surpriză".

Formaţia Dinamo a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa croată HNK Hajduk Split, în manşa întâi a turului al treilea din preliminariile Ligii Europa.

×
Subiecte în articol: europa league