x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul german Christoph Daum a sosit la Bucureşti pentru a prelua naţionala României

Antrenorul german Christoph Daum a sosit la Bucureşti pentru a prelua naţionala României

06 Iul 2016   •   14:06
Antrenorul german Christoph Daum a sosit la Bucureşti pentru a prelua naţionala României
Sursa foto: wikipedia.org

Antrenorul german Christoph Daum a sosit, miercuri, la Bucureşti, pentru a prelua echipa naţională de fotbal a României, anunţă digisport.ro.

Administraţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) va prezenta şi supune la vot propunerea de selecţioner pentru reprezentativa României, joi, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF (18,00).

Şedinţa Comitetului Executiv va fi urmată, la ora 20,00, de o conferinţă de presă a preşedintelui Răzvan Burleanu, la Arena Naţională.

Daum (62 de ani), care nu a mai antrenat din martie 2014, ar urma să îl înlocuiască pe Anghel Iordănescu la cârma echipei naţionale, după evoluţia sub aşteptări la EURO 2016, încheiată după faza grupelor, în care tricolorii au înregistrat următoarele rezultate, 1-2 cu Franţa, 1-1 cu Elveţia şi 0-1 cu Albania, ocupând ultimul loc în clasamentul Grupei A.

Christoph Daum are un titlu în Bundesliga, cu VfB Stuttgart, în 1992, şi Supercupa Germaniei, tot cu Stuttgart, în 2013, titlul cu Beşiktaş, în Turcia, în 1995, Supercupa Turciei, cu aceeaşi echipă, în 1994, două titluri consecutive cu Fenerbahce (2004, 2005), precum şi eventul cu Austria Viena în 2003. El a mai activat în cariera sa la FC Koln, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, FC Bruges şi Bursaspor.

Presa a mai vehiculat în ultimele mai multe nume de posibili selecţioneri, printre care germanii Bernd Schuster, Armin Veh, Ralf Rangnick, olandezii Guus Hiddink, Huub Stevens, italienii Walter Zenga, Cristiano Bergodi, suedezul Lars Lagerbaeck sau românii Cosmin Olăroiu, Mircea Rednic etc.

Sursa: AGERPRES

×