x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul Germaniei, Joachim Loew, a fost internat în spital și va rata meciurile cu Belarus și Estonia

Antrenorul Germaniei, Joachim Loew, a fost internat în spital și va rata meciurile cu Belarus și Estonia

31 Mai 2019   •   13:31
Antrenorul Germaniei, Joachim Loew, a fost internat în spital și va rata meciurile cu Belarus și Estonia

Selecţionerul Germaniei, Joachim Loew, a fost spitalizat în urma unui accident suferit în timpul unei activităţi sportive şi va rata următoarele miercuri din preliminariile EURO 2020, cu Belarus şi Estonia, a anunţat vineri Federaţia germană de fotbal (DFB), citată de agenţia Reuters.
Loew a avut nevoie de spitalizare din cauza "efectelor unui accident sportiv", care i-ar fi afectat o arteră şi a avut nevoie de tratament. 
Selecţionerul german va fi înlocuit pe bancă de asistentul său Marcus Sorg la partidele programate luna viitoare, cu Belarus, pe 8 iunie la Borisov, şi Estonia, trei zile mai târziu, pe teren propriu.
"Mă simt iarăşi bine, însă trebuie să o iau mai uşor în următoarele patru săptămâni. Sunt tot timpul în contact cu corpul tehnic şi voi păstra o legătură strânsă prin telefon, înaintea celor două meciuri", a precizat Loew într-un comunicat dat publicităţii de DFB.
Reprezentativa Germaniei, care doreşte să îşi refacă reputaţia după dezastrul de la Cupa Mondială 2018, unde a fost eliminată în prima fază, precum şi după surprinzătoarea retrogradare în grupa a doua valorică a Ligii Naţiunilor.
Nationalmannschaft ocupă locul al treilea în Grupa C a preliminariilor EURO 2020, cu 3 puncte, lider fiind Irlanda de Nord cu 6 puncte, însă cu un meci în plus.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: joachim loew germania euro 2020