x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul lui Anderlecht, mulţumit de Stanciu şi Chipciu

Antrenorul lui Anderlecht, mulţumit de Stanciu şi Chipciu

14 Sep 2016   •   22:45
Antrenorul lui Anderlecht, mulţumit de Stanciu şi Chipciu

Antrenorul lui Anderlecht Bruxelles, Rene Weiler, a declarat miercuri că este mulţumit de Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu, noile achiziţii ale vicecampioanei Belgiei, informează cotidianul Le Soir.

Weiler are de gând să se bazeze pe Stanciu şi Chipciu pentru a obţine victoria în meciul de joi, de la Bruxelles, împotriva azerilor de la Qabala, din Grupa C a Europa League, scrie Le Soir.

"S-au integrat perfect în cadrul grupului şi toată lumea este bucuroasă să-i avem alături de noi", a afirmat tehnicianul.

El a oferit precizări despre rolul fiecăruia dintre mijlocaşii veniţi de la Steaua: "Locul de predilecţie al lui Chipciu este pe flanc şi asta nu se va schimba. Legat de Stanciu, este un jucător polivalent care poate evolua în spatele vârfurilor sau la mijloc. E foarte mobil, arată disponibilitate şi poate aduce un plus la finalizare".

Stanciu a debutat duminică la Anderlecht Bruxelles, care l-a transferat recent de la Steaua în schimbul a aproximativ 9,8 milioane euro, el devenind cel mai scump jucător din istoria campionatului Belgiei. Titular în victoria cu 3-2 în faţa lui Charleroi, Stanciu a fost ovaţionat de suporterii prezenţi în tribunele stadionului Parc Astrid când a părăsit terenul, în minutul 85.

Chipciu a fost integralist duminică la gruparea din Bruxelles şi a oferit două pase de gol.
AGERPRES

×