x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Antrenorul şi căpitanul lui Braga spun că Săpunaru trebuia eliminat.

Antrenorul şi căpitanul lui Braga spun că Săpunaru trebuia eliminat.

19 Mai 2011   •   06:51
Antrenorul şi căpitanul lui Braga spun că Săpunaru trebuia eliminat.

Antrenorul echipei Sporting Braga, Domingos Paciencia, a declarat dupa finala Europa League, pierduta in fata lui FC Porto, scor 0-1, ca este trist, dar si mandru totodata de jucatorii sai si a precizat ca romanul Cristi Sapunaru ar fi trebuit eliminat in repriza a doua.

"Sunt trist ca nu am putut castiga, dar diferenta a fost in detalii. Acest meci a avut trei sau patru momente-cheie, cu golul lui Falcao sau actiunea lui Mossoro care ar fi putut schimba totul. Porto a fost previzibila in prima repriza, iar Braga nu a fost capabila sa-si concretizeze ocaziile. E pacat ca arbitrul nu i-a aratat al doilea galben lui Sapunaru in minutul 75. Este poate finalul unui ciclu, dar Braga va continua. Sunt frustrat si trist, dar sunt mandru de jucatorii mei. Am inceput sezonul in Liga Campionilor si am ajuns in finala Ligii Europa. Acest lucru arata ca aceasta echipa are calitati", a declarat Paciencia.

La randul sau, capitanul lui Braga, Vanderson Valter de Almeida "Vandinho", a declarat ca nu are nicio indoiala ca romanul Cristian Sapunaru ar fi trebuit sa fie eliminat in a doua repriza, informeaza presa portugheza. "Sapunaru trebuia eliminat! Finala merita un arbitru mai bun", a spus brazilianul, care a precizat ca finala Europa League a fost ultimul sau meci la Sporting Braga.

Formatia FC Porto, cu fundasul roman Cristian Sapunaru integralist, a castigat Liga Europa, dupa ce a invins, miercuri, pe Dublin Arena, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheza Sporting Braga, in finala competitiei.

Unicul gol al meciului a fost reusit in minutul 44 de Falcao, care a marcat cu o lovitura de cap din centrul careului, la o centrare a lui Guarin.

Meciul a fost condus de o brigada de arbitri din Spania, avandu-l la centru pe Carlos Velasco Carballo.

×