x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Arlauskis a semnat cu Espanyol, echipa antrenată de Gâlcă. Lituanianul a jucat și la Steaua

Arlauskis a semnat cu Espanyol, echipa antrenată de Gâlcă. Lituanianul a jucat și la Steaua

29 Ian 2016   •   09:15

Internaţionalul lituanian Giedrius Arlauskis, fostul portar al echipei Steaua Bucureşti, va lucra din nou sub comanda antrenorului român Costel Gâlcă, la formaţia Espanyol Barcelona, care l-a împrumutat până la sfârşitul acestui sezon de la clubul englez de fotbal Watford City, catalanii având şi opţiunea unui transfer definitiv, în vară.

În vârstă de 28 de ani, Arlasukis a mai jucat în cursul carierei sale la FC Siauliai (2005-2007), Unirea Urziceni (2008-2010) şi FC Rubin Kazan (2010-2014), înainte de a îmbrăca tricoul Stelei, în sezonul trecut, când a realizat tripla campionat-Cupa României-Cupa Ligii sub comanda lui Gâlcă.

Goalkeeper-ul lituanian, cu 23 de selecţii în naţionala ţării sale, a trecut cu bine de vizita medicală efectuată joi, înainte de a semna contractul la stadionul lui Espanyol, unde va fi prezentat oficial în cursul zilei de vineri, potrivit site-ului oficial al clubului. El va purta tricoul cu numărul 1, lăsat liber de italianul Francesco Bardi, care s-a despărţit de clubul din Barcelona, revenind în Serie A, al Frosinone.

În această iarnă, Espanyol Barcelona l-a mai recrutat pe fundaşul internaţional costarican Oscar Duarte, care a semnat un contract valabil până în iunie 2019.

Echipa lui Costel Gâlcă este interesată, de asemenea, de tânărul internaţional român Andrei Ivan (19 ani), de la CS Universitatea Craiova.

Sursa: Agerpres

×